Αλκαίου: Η γέννηση της κόρης της & τα χτυπήματα της μοίρας

22.03.2013
Μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχης έκανε η Λένα Αλκαίου, αποκαλύπτοντας το άγνωστο οικογενειακό δράμα που έζησε την περίοδο που εφερνε στον κόσμο την κόρη της.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι ο μόνος άνθρωπος που της έχει απομείνει στη ζωή, την οποία μάλιστα μεγαλώνει μόνη της χωρίς κάποια άλλη βοήθεια.

«Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μου. Δεν με ενδιέφερε ο γάμος. Προτεραιότητά μου στα πάντα, στη ζωή μου είναι η κόρη μου. Είναι δύσκολο να φέρεις όλο το βάρος των ευθυνών, αλλά είναι τόσο σπουδαίο αυτό που βιώνω, ώστε ψυχολογικά δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει στον κόσμο καμία δυσκολία», δηλώνει στο περιοδικό TV Menu, ενώ αποκαλύπτει ότι την περίοδο εκείνη δέχτηκε απανωτά χτυπήματα από τη μοίρα

«Είναι τρομερό. Η ζωή μού έδωσε αυτό το τόσο μεγάλο δώρο με τον ερχομό της κόρης μου και μου πήρε τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έχασα τον πατέρα μου και έπειτα από ένα μικρό χρονικό διάστημα έφυγε και η μαμά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα χάσει και τον αδελφό μου. Έχασα όλη μου την οικογένεια και έμεινα μόνο με το παιδί μου. Ευτυχώς που υπάρχει στη ζωή μου η κόρη μου», είπε.