Μανωλίδου: Έκανε αγωγή στον Βαξεβάνη

22.03.2013
Πριν λίγες μέρες, η Ευγενία Μανωλίδου είχε ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, εναντίον εκείνων που ενέπλεκαν το όνομα της στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

Μάλιστα, η γνωστή συνθέτις είχε απειλήσει ακόμη και με αγωγές, αν συνέχιζαν να την κατηγορούν. ''Αρκετή υπομονή έχω κάνει τελευταία και έχει αρχίσει να εξαντλείται, οποίος υπονοήσει ξανά ότι κλέβω το κράτος, θα υποστεί τις συνέπειες'', είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά.

Και τώρα η Μανωλίδου αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, καταθέτοντας αγωγή.

''Ο εναγόμενος στην προσπάθεια του να συγκρουστεί πολιτικά με το σύζυγό μου Άδωνι Γεωργιάδη επιλέγει λέγοντας ψέματα να με εμπλέξει ως μέλος της λίστας Λαγκάρντ. Η πραγματικότητα που γνωρίζει ο εναγόμενος είναι ότι πελάτης ήταν ο τότε σύζυγός μου ζωγράφος Μανωλίδης με τον οποίο εγώ βρισκόμουν σε διάσταση από το 2003 έχει εκδοθεί διαζύγιο από το έτος 2009, μετά από σφοδρή αντιδικία, η οποία μάλιστα είχε κορυφωθεί το 2005, γνωστή στα ΜΜΕ, άρα εν γνώσει του εναγομένου, που κάνει δημοσιογραφικό ρεπορτάζ και επομένως καλά γνώριζε ότι ουδεμία σχέση με το συγκεκριμένο λογαριασμό είχα ποτέ ή μπορούσα να έχω" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αγωγή της Μανωλίδου.