Πρωτόπαπας: Σοκαρισμένος ο οδηγός του βαν

20.03.2013
Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του βαν της αττικής οδού που χτύπησε τον Τόμας Πρωτόπαπας ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς έγινε το κακό.

Ο οδηγός φέρεται ότι δήλωσε στην πρώτη του κατάθεση ότι εκείνη την ώρα είχε κόντρα τον ήλιο και προσπαθούσε να κατεβάσει το προστατευτικό. «Εκείνη την ώρα ήταν κόντρα ο ήλιος, με στράβωνε και προσπαθούσα να κατεβάσω το προστατευτικό. Ήμουν στη δεξιά λωρίδα και πρέπει να έπιανε το αυτοκίνητο λίγο από τη ΛΕΑ. Δεν κατάλαβα τίποτα από ό, τι έγινε, παρά μόνο μετά την πρόσκρουση είδα τα συντρίμμια», δήλωσε.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω», δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.