Μπουντούρης: Πάτησε γνωστή παρουσιάστρια & μετά την παντρεύτηκε

19.03.2013
Έχουμε ακούσει για πρωτότυπους τρόπους γνωριμίας, που εξελίσσονται σε έρωτα και καταλήγουν σε γάμο.

Αλλά η περίπτωση του Νίκου Μπουντούρη και της Αντριάνας Παρασκευοπούλου ξεπερνά κάθε φαντασία κι εδώ που τα λέμε, θα μπορούσε να ήταν κι ένα ωραίο σενάριο για αισθηματική ταινία. Η νέα παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης αποκαλύπτει στο περιοδικό People ότι γνώρισε τον σύζυγό της σε ένα ατύχημα με θύμα την ίδια.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας την πάτησε με το αυτοκίνητό του! «Περπατούσα στην Τσιμισκή κάτω από το κτίριο του ΑΝΤ1 και υπήρχαν παντού σκουπίδια επειδή είχε απεργία. Δεν μπορούσες να δεις καλά, εγώ πήγα να περάσω απέναντι, αυτός πήγε να στρίψει, εγώ περπατούσα χαλαρά… και έτσι έγινε το ατύχημα. Με πάτησε κανονικά» αποκαλύπτει.

Και συνεχίζει: « Έπεσα κάτω, χτύπησα, με πήραν τα αίματα, αυτός αμέσως βγήκε και προσφέρθηκε να με πάει στο νοσοκομείο, εγώ όμως δεν τον άφησα. Ήμουν λίγο αυθόρμητη τότε, έπεσαν και δύο τρία «γαλλικά», οπότε εξαφανίστηκε! Και μετά από λίγο καιρό με ξαναείδε τυχαία σε μια καφετέρια και έτρεξε αμέσως να με περιποιηθεί, ξέρεις ως το «παραλίγο θύμα» δηλώνει η γνωστή παρουσιάστρια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα αγόρια.