Ο Τάιγκερ Γουντς παρουσιάζει επίσημα το νέο αμόρε

19.03.2013
Τρία χρόνια μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει με τις αμέτρητες εξωσυζυγικές του σχέσεις, το σκάνδαλο και το διαζύγιό του, φυσικά, ο διάσημος αθλητής του γκολφ είναι επίσημα ερωτευμένος.

Ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) υπήρξε επί χρόνια ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου, όμως η καριέρα του πήρε την κατιούσα μετά το σκάνδαλο με την προσωπική του ζωή.

Σήμερα, ο 37χρονος αθλητής είναι ξανά ερωτευμένος και με ανακοίνωση στο Facebook επιβεβαιώνει τη νέα του σχέση με την αμερικανίδα Ολυμπιονίκη του σκι, Λίντσεϊ Βον (Lindsey Vonn), η οποία ταυτόχρονα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Ανεβάζοντας κοινές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο, το ζεύγος ενημερώνει το κοινό για τον έρωτά τους ενώ ταυτόχρονα ζητά διακριτική αντιμετώπιση.

"Η Λίντσεϊ και εγώ ήμασταν φίλοι αρκετό καιρό, αλλά τους τελευταίους μήνες ήρθαμε πιο κοντά και τώρα πια είμαστε ζευγάρι. Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και για τη διακριτικότητά σας", έγραψε ο Τάιγκερ τονίζοντας ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν τη σχέση τους ιδιωτικά, όπως ένα συνηθισμένο ζευγάρι και να συνεχίσουν να διαγωνίζονται ως αθλητές.

Μια αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η Λιντσεϊ, σχεδόν ταυτόχρονα.

Όσο για την πρώην κυρία Γουντς; Έχοντας εξασφαλίσει μια τεράστια περιουσία από το διαζύγιο, η Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) λέγεται ότι έχει ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του δισεκατομμυριούχου, μεγιστάνα των καυσίμων, Κρις Κλάιν (Chris Cline).

Ο Τάιγκερ και η Έλιν έχουν μαζί δυο παιδιά, την 6χρονη Σαμ και τον 4χρονο Τσάρλι.

Ζ. Κ.