Πάλτροου: Η αποβολή που κόντεψε να με σκοτώσει

18.03.2013
Σε έντονα εξομολογητική διάθεση βρίσκει ο Μάρτης τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό που έχει ανοίξει το στόμα της και αποκαλύπτει όλο και πιο προσωπικά μυστικά της.


Αυτή τη φορά η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) μίλησε στο κυριακάτικο περιοδικό της "Mail on Sunday" "You" και μίλησε για την τρίτη, άτυχη εγκυμοσύνη της που λίγο κόντεψε να της στοιχήσει τη ζωή.

Η 40χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) έχουν μαζί δύο παιδιά, την 8χρονη Άπλ και τον 6χρονο Μόουζες.

"Είχα μια πολύ άσχημη εμπειρία όταν ήμουν έγκυος στο τρίτο μου παιδί. Δεν προχώρησε σωστά και κόντεψα να πεθάνω. Έτσι σκέφτομαι πολύ συχνά 'Είμαστε εντάξει στα δύο ή να ξαναπροσπαθήσουμε;'", ομολόγησε η Γκουίνεθ προσθέτοντας ότι παρόλο που τα παιδιά της της ζητούν έντονα αδελφάκι και εκείνη το λαχταρά το ίδιο, δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί να ξαναμπεί εύκολα στη διαδικασία.

Όσο για τον επί μια δεκαετία σύζυγό της; Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον αγαπημένο της της η Πάλτροου. "Το να ξέρεις ότι έχεις κάνει παιδιά με έναν τόσο καλό άντρα ζυγίζει πάρα πολύ στην καθημερινότητα. Είμαστε αφοσιωμένοι γονείς από κοινού, παίρνουμε όλες τις αποφάσεις μαζί και στηριζόμαστε ο ένας στον άλλο για κάθετί που μπορεί να συμβεί", ομολόγησε με συγκίνηση η Γκουίνεθα Πάλτροου, τονίζοντας επίσης πόσο τη βοήθησε ο Μάρτιν (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, είναι ο τραγουδιστής των "Coldplay") στις δύσκολες στιγμές κατάθλιψης που πέρασε μετά τη γέννηση του γιου τους.

Ζ. Κ.