Λύσσαξαν με τον Κλούνεϊ: Χώρισε ή όχι τελικά;

15.03.2013
Οι φήμες που θέλουν τον διάσημο γόη του κινηματογράφου και πάλι εργένη δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτή τη φορά όμως είναι πολύ πιο έντονες.

Η σχέση του Τζόρτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και της Στέισι Κίμπλερ (Stacey Keibler) έγινε γνωστή τον Αύγουστο του 2011, και μάλιστα δύο μήνες μετά τον χωρισμό του από την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis).

Ο 50χρονος ηθοποιός σπάνια εμφανιζόταν από τότε μόνος του ενώ εντύπωση προκαλούσαν τα βλέμματα που αντάλλασαν μεταξύ τους οι δύο ερωτευμένοι γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια ο Τζορτζ.

Πάντως κατά καιρούς όλο και προέκυπταν δημοσιεύματα που ήθελαν τον δεσμό να είναι στα τελειώματα.

Τον τελευταίο καιρό, τέτοιου είδους δημοσιεύματα ήταν όλο και πιο συχνά ενώ ακόμη και το E!Online μετέδωσε ότι "ο δεσμός έληξε αφού δεν πήγαινε πουθενά".

Τα περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν ως βασικό λόγο για τον χωρισμό το ότι "Η Στέισι ήθελε -τελικά- γάμο και παιδιά, αλλά ο Κλούνεϊ μυαλά δεν αλλάζει".

Πριν από λίγο καιρό, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού, Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield) είχε αναλάβει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την εξής δήλωση: "Μία ιστορία που δημοσιεύτηκε από τη βρετανική ταμπλόιντ 'Τhe Sun' σχετικά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη Στέισι Κίμπλερ δεν είναι αληθινή. Πρόκειται για ολοκληρωτικά κατασκευασμένη ιστορία σχεδιασμένη να πουλήσει εφημερίδες".

Τώρα όμως η αλήθεια είναι πως παρότι έχει ζητηθεί, δεν υπάρχει επίσημη απάντηση ούτε από τον εκπρόσωπο του Κλούνεϊ, ούτε της Κίμπλερ.

Πάντως, η Στέισι, πιστή σε μια παλιότερη δήλωσή της ότι δεν της αρέσει να συζητάει τα της προσωπικής της ζωής, ανέβασε μια φωτογραφία-γρίφο στο Twitter της που απεικονίζει το εσωτερικό ενός αεροπλάνου. "Ψηλά και φύγαμε", έγραψε η Στέισι, και άντε να καταλάβεις τι εννοεί.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζεύγους ήταν στα βραβεία Όσκαρ τον περασμένο μήνα όπου μάλιστα το ζεύγος φαινόταν στα πολύ καλά του.

Ζ. Κ.