Κρουζ & Μπαρδέμ: Κολλήσαμε στα σορόπια!

15.03.2013
Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους οι διάσημοι ισπανοί ηθοποιοί, αλλά, όπως φαίνεται δεν μπορούν να κρατηθούν στιγμή μακριά ο ένας από τον άλλο.

Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) και ο Χαβιέ Μπαρδέμ (Havier Bardem) παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2010 και καλωσόρισαν τον πρωτότοκό τους, Λίο (Leo) τον Ιανουάριο του 2011.

Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της σόουμπιζ και αυτό τον καιρό ετοιμάζονται να υποδεχτούν ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους.

Το ζεύγος έκανε μίνι διακοπούλες στα Μπαρμπάντος όπου η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα καμαρώνοντας για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μόλις, όμως επέστρεψαν, οι δύο ηθοποιοί θέλησαν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ για δύο και επέλεξαν το εστιατόριο A Voce Columbus στη Νέα Υόρκη, όπου, φυσικά, οι θαμώνες τους αναγνώρισαν αμέσως.

"Έφαγαν στο μπαρ και φιλιόνταν κάθε πέντε δευτερόλεπτα", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στη Νew York Post τονίζοντας πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι έδειχναν οι δυο τους.

Με το καλό να έρθει το μωράκι τους, αλλά και εκείνο της έτερης Κρουζ. Η αδελφή της Πενέλοπε, Μόνικα (Monica) είναι επίσης έγκυος και μάλιστα από δότη σπέρματος, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Ζ. Κ.