Μηλιωτάκης: Εξηγεί γιατί χώρισε με την Ηλιάδη

14.03.2013
Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους ο Κώστας Μηλιωτάκης εξηγεί τους λόγους που χώρισαν με την Αγγελική Ηλιάδη κι ενώ σχεδίαζαν το γάμο τους.

«Δεν συμφωνούσαμε ουσιαστικά σε ένα σημαντικό γεγονός. Στον πιο σημαντικό κρίκο που δένει τη σχέση, ήμασταν εντελώς διαφορετικοί. Ουσιαστικά, χωρίσαμε για απλά πράγματα, που επί της ουσίας ήταν σημαντικά, γιατί αυτά κάνουν τη διαφορά σε μια σχέση» δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ.

Αποκαλύπτει, δε ότι τον τελευταίο καιρό τα πράγματα στη σχέση τους ήταν πολύ άσχημα και δεν πήγαινε πουθενά, ενώ παραδέχεται ότι μετά τον χωρισμό πέρασε δύσκολα.

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν απλό. Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, όταν με έναν άνθρωπο έχεις βιώσει πράγματα. Ήμασταν 2,5 χρόνια μαζί. Μας έδεναν πολλά. Κάθε μελωδία που έγραφα για εκείνη, ήταν από το συρτάρι μου. Πηγή έμπνευσης για μένα, αποτελούσε η Αγγελική. Δεν θέλω να το παίξω άνετος και να πω ότι δεν πόνεσα. Ναι, πόνεσα πολύ. Με στεναχώρησε αφάνταστα».

Ο Μηλιωτάκης σχολιάζει την κίνηση της πρώην του να σβήσει το τατουάζ με το όνομα του. «Εγώ δεν θα το έπραττα αυτό. Δεν θα έβγαινα ύστερα από μια εβδομάδα σε εκπομπή να δείξω ότι έσβησα το τατουάζ της πρώην συντρόφου μου» δηλώνει χαρακτηριστικά. Και στο τέλος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα ξανακάνει σχέση με τραγουδίστρια. .

«Το λέω και το εννοώ. Δεν ξαναμπλέκω με άτομο από τη δουλειά μου. Κάποια στιγμή, θέλω να γνωρίσω μια απλή κοπέλα, που θα τη θαυμάζω γι΄ αυτό που κάνει».