Η πρωτότυπη πρόσκληση γάμου της Άνιστον

13.03.2013
Σύμφωνα με τις φήμες η διάσημη σταρ είναι ένα βήμα πριν από την… κουλούρα. Πώς όμως προσκαλεί τον λίγο κόσμο που θα παραβρεθεί στο μυστήριο;

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και όπως αναφέρουν όλες οι πηγές, θέλει να το κάνει "αθόρυβα".

Όσο "υπερπαραγωγή" ήταν ο πρώτος της γάμος με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) τόσο χαμηλών τόνων θέλει να είναι ο δεύτερος, λένε φίλοι της 44χρονης ηθοποιού που έχει σκηνοθετήσει η ίδια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για να το καταφέρει.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Τζεν έχει μόλις λύσει το βασικό "θέμα" της λίστας με τους καλεσμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline, οι λίγοι άνθρωποι που το ζευγάρι θέλει να είναι μαζί του τη μεγάλη στιγμή τους είναι ήδη ενήμεροι για το ότι είναι καλεσμένοι. Αυτό μόνο όμως.

Οι "εκλεκτοί" έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρίσκονται συνέχεια δίπλα στο τηλέφωνο και να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παρατήσουν ό,τι κάνουν και να τρέξουν στο συγκεκριμένο σημείο που θα τους υποδείξει το ζευγάρι.

Εκπρόσωπος της Άνιστον διέψευσε πρόσφατα ότι ο γάμος θα γίνει στη Χαβάη, όπως υποστήριζαν πολλά δημοσιεύματα, ωστόσο άλλα στοιχεία δεν δόθηκαν.

Σε αναμονή του τηλεφωνήματος όλοι λοιπόν, ενώ σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, στην εκλεκτή λίστα περιλαμβάνεται τελικά και η μαμά της Τζεν, Νάνσι (Nancy). Παρά τις διαφορές που είχαν στο παρελθόν λέγεται ότι οι δύο γυναίκες τα έχουν βρει πια και η παρουσία της στο γάμο της κόρης της θεωρείται σίγουρη.

Ζ. Κ.