Βανδή - Ντέμης: Το φιλί που διαψεύδει τις φήμες

12.03.2013
Στο μαγαζί όπου τραγουδά ο φίλος της Βασίλης Καρράς βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή παρέα με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Το διάσημο ζεύγος δεν μας έχει συνηθίσει σε κοινές νυχτερινές εξόδους αφού αυτές περιορίζονται σε μία έξοδο στο τόσο. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να μην επισκεφτούν μαζί, (η Δέσποινα έχει πάει σόλο) το πετυχημένο σχήμα στο Teatro και να διασκεδάσουν με την παρέα τους. Και να βάλουν γι ακόμη μία φορά τέλος στις φήμες περί κρίσης στο γάμο τους, που κάθε λίγο και λιγάκι όλο και κυκλοφορούν.

Δέσποινα και Ντέμης αν κι έκαναν... συννεφιασμένη είσοδο στο μαγαζί, αφού ένα ύφος περίεργο το είχαν. Και η διάταξη τους ήταν... μπρος Μαριώ και πίσω Αντώνης (ο Ντέμης προπορευόταν, πίσω ακολουθούσε η Δέσποινα και πιο πίσω ο κολλητός Δημήτρης Γιαννετος) όμως μέσα στο μαγαζί και με τη βοήθεια του ρεπερτορίου το mood άλλαξε.

Και ο Ντέμης, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από τη βραδιά εκείνη, ήτο πιο εκδηλωτικός από ποτέ. Εμ με Καρρά να άδει και Πάολα και Παντελίδη είναι να μην σου βγει το έντονο αίσθημα από μέσα; Έτσι, ο Ντέμης φιλούσε τρυφερά τη σύζυγό του στον ώμο της, διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις κακές γλώσσες, ενώ τραγουδούσε ο ένας στον άλλο και αφιέρωναν τραγούδια όλο νόημα.

Γιατί μπορεί τελικά οι έξοδοι του ζεύγους να υστερούν ποσοτικά, δεν υστερούν όμως ποιοτικά!