"Η Σάρον Στόουν με έβλαψε και με έβρισε"

12.03.2013
Έναν χρόνο μετά την τελευταία δικαστική της μάχη, η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει ξανά τρεχάματα με τον νόμο.

Δεν πέρασε ένας χρόνος από τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον της η νταντά των αγοριών της και μία άλλη υπάλληλός της σέρνει τη Σάρον Στόουν (Sharon Stone) στα δικαστήρια.

Η Αντζέλικα Καστίγιο (Angelica Castillo) πρώην οικιακή βοηθός της 54χρονης σταρ την κατηγορεί για κακομεταχείριση, αντίποινα και εξύβριση ζητώντας πολλά χρήματα ως αποζημίωση, σύμφωνα με το RadarOnline.

Στη μήνυσή της, η Καστίγιο υποστηρίζει ότι ενώ κάποια στιγμή τραυματίστηκε –ενώ εργαζόταν για τη Στόουν- και οι γιατροί της είχαν συστήσει να μείνει ξαπλωμένη, εκείνη αρνήθηκε να της το επιτρέψει. Αντίθετα της φόρτωνε επίτηδες το πρόγραμμα.

Η γυναίκα, που εργαζόταν για τη σταρ από το 2010 μέχρι τον Νοέμβριο του 2012 που απολύθηκε, τραυμάτισε την πλάτη της κουβαλώντας βαριές τσάντες με ψώνια. Η αφεντικίνα της όμως, δεν έδειξε καμία συμπάθεια ενώ ακόμη και τέσσερις μήνες μετά που η Καστίγιο της παραπονέθηκε ότι πονάει ακόμη, εκείνη τη μάλωσε άγρια "γιατί είναι αργή" ενώ την αποκάλεσε "τρελή και ηλίθια".

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σάρον, Μάρτι Σίνγκερ (Marty Singer) χαρακτήρισε το όλο ζήτημα γελοίο καθώς "η κυρία Καστίγιο όχι μόνο δεν απολύθηκε ποτέ, αλλά μέχρι και σήμερα όλα τα έξοδά της για την υγεία της καλύπτονται από την ασφάλειά της ως εργαζόμενη στην κα Στόουν".

Κατά τα άλλα, η Σάρον Στόουν ζει τον έρωτα στο πλευρό του κατά πολλά χρόνια νεότερού της, Μάρτιν Μίκα (Martin Mica).

Z. K.