Απίστευτο: Γιατί δεν πήγε η Ηλιάδη στο πάρτι του Αγάθωνα;

12.03.2013
Έχουμε ακούσει για «στραβές» και «στραβές» που μπορεί να σου τύχουν και να μην μπορείς να πας κάπου, αλλά η «στραβή» που (κατά σατανική σύμπτωση) έτυχε στην Αγγελική Ηλιάδη

και δεν πήγε στο πάρτι του Αγάθωνα, με ξεπερνάει. Και ξεπερνάει και όλες τις... στραβές. Η αοιδός εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον κι εξήγησε στην κάμερα του Star το λόγο που δεν έδωσε το «παρών» στο πάρτι των νικητών, Αγάθωνα και Koza Mostra το βράδυ του τελικού.

Και γιατί λες εσύ ότι δεν πήγε η Ηλιάδη; Δεν είχε σήμα το κινητό της!!! Κι όμως κι όμως. Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήξερε για το πάρτι. Της έστειλαν μήνυμα, αλλά δεν είχε σήμα και όταν αυτό της ήρθε ήταν ήδη αργά για να πάει! Κατάλαβες λοιπόν; Αντί για σήμα καμπάνα, είχε σήμα... κοπάνα!

Η Ηλιάδη έδωσε την απάντηση της και σε όσα ακούστηκαν για τη συμμετοχή και το τραγούδι της και κυρίως για τον Γιώργο Λιάγκα. «Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει», είπε για τον παρουσιαστή και το παραδεχόμαστε... στο θέμα αυτό της βγάζουμε το καπέλο. Η στάση που κρατά είναι προς τιμήν της και δείγμα ανωτερότητας.