Συναγερμός: Η Lady Gaga παντρεύεται το καλοκαίρι

12.03.2013
Τελικά φαίνεται πως θα το πάρει το αγόρι η διάσημη τραγουδίστρια και μάλιστα πολύ σύντομα.

Η Lady Gaga φαίνεται ότι έχει βρει τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) και δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα…

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η κολλητή της 26χρονης εκκεντρικής σταρ, DJ Starlight, "τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ μεταξύ τους και είναι έτοιμοι να περάσουν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο".

"Μου είπε ότι εκείνος είναι ο ένας και μοναδικός και η αλήθεια είναι ότι το νιώθεις αυτό αμέσως μόλις τους δεις μαζί. Γεννήθηκαν για να είναι μαζί", μεταφέρει η DJ στην εφημερίδα The Sun, τονίζοντας ότι παρόλο που στην αρχή η ίδια πίστευε ότι ο Τέιλορ παραείναι "καυτός" για να είναι κουλ, τελικά προέκυψε "όλα τα λεφτά".

"Δεν νομίζω ότι είναι και μεγάλο μυστικό… Είναι έτοιμοι να παντρευτούν μέσα στον χρόνο", έριξε τη βόμβα η κολλητή της Gaga, κάνοντάς το μάλιστα και πιο συγκεκριμένο: "Υπάρχει μια περίοδος το καλοκαίρι που εκείνος δεν έχει γυρίσματα ούτε εκείνη σημαντικές υποχρεώσεις στο στούντιο, οπότε να περιμένετε την ανακοίνωση πολύ σύντομα".

Ο 31χρονος κούκλος Τέιλορ είναι μοντέλο –προφανώς- αλλά ακολουθεί καριέρα ηθοποιού επίσης έχοντας εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια του τηλεοπτικού "Vampire Diaries" καθώς και στην οσκαρική επιτυχία "Zero Dark Thirty".

Άντε λοιπόν… Η ώρα η καλή…
Ζ. Κ.