Ακόμη ένας ζάπλουτος γαμπρός για το... "κορμί".

11.03.2013
Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νυφούλα.

Σημερινά αμερικανικά δημοσιεύματα θέλουν την Ελ ΜακΦέρσον (Elle MacPherson) να έχει αρραβωνιαστεί τον καλό της, Τζέφρι Σόφερ (Jeffrey Soffer) και το ζευγάρι να κάνει ήδη σχέδια γάμου.

Η 48χρονη καλλονή από την Αυστραλία και ο 43χρονος αμερικανός δισεκατομμυριούχος αγαπημένος της είχαν χωρίσει τον Μάρτιο του 2012 ύστερα από δεσμό δύο χρόνων αλλά φαίνεται πως το ρομάντζο τους όχι μόνο αναζωπυρώθηκε αλλά επισημοποιήθηκε κιόλας.

Ο Σόφερ είχε ένα ατύχημα με το ελικόπτερό του τον Νοέμβριο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή. Φαίνεται λοιπόν πως η τραυματική αυτή εμπειρία –στην οποία έχασε έναν κολλητό του- τον ώθησε να επαναπροσδιορίσει όλες τις προτεραιότητες στη ζωή του και να εντάξει σε αυτή ξανά την αγαπημένη του.

Ο γάμος αυτός θα είναι ο δεύτερος για την εντυπωσιακή ΜακΦέρσον, η οποία ήταν παντρεμένη με τον φωτογράφο Ζιλ Μπενσιμόν (Gilles Bensimon) για τρία χρόνια.

Βέβαια τα δύο αγόρια της –ο 15χρονος Φλιν Αλεξάντερ και ο 10χρονος Αουρέλιους- είναι από την πολύχρονη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν (Arpad Busson), ο οποίος πρόσφατα ξαναέγινε μπαμπάς από τη σχέση του με την Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman).

Για την ιστορία, ο Σόφερ έχει επίσης έναν γιο από προηγούμενο γάμο.

Ζ. Κ.