Πάσχει από επιληψία η Κέλι Όσμπουρν;

11.03.2013
Παραμένει στο νοσοκομείο η κόρη του Όζι (Ozzy) περιμένοντας την επίσημη διάγνωση.

Η Κέλι Όσμπουρν (Kelly Osbourne) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα όταν εν μέσω τηλεοπτικού γυρίσματος κατέρρευσε με έντονα συμπτώματα σπασμών, τρομάζοντας όλους όσους βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν.

Ακόμη και σήμερα η 28χρονη παρουσιάστρια εξιτήριο δεν έχει πάρει καθώς οι εξετάσεις συνεχίζονται μέχρι να εκδοθεί επίσημα η διάγνωση. Πάντως πληροφορίες θέλουν τους γιατρούς να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η Κέλι είναι επιληπτική και θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι πριν μιλήσουν οριστικά.

Ενώ οι δικοί της άνθρωποι έχουν ανησυχήσει πολύ, η ίδια η ασθενής δείχνει πιο χαλαρή.

Όχι μόνο ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον που έδειξαν στη δοκιμασία της, η Κέλι, αλλά έκανε και χιούμορ μέσω της σελίδας της στο Twitter της.

"Η ζωή μου είναι τώρα σαν ένα επεισόδιο του 'Dr House'", έγραψε η Όμπουρν αναφερόμενη στη δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά του Fox που εκτυλίσσεται μέσα σε ένα νοσοκομείο και έχει ως πρωταγωνιστή έναν γιατρό –ιδιοφυία μεν, μισάνθρωπο δε- ο οποίος κάνει τον ντετέκτιβ στις ζωές ασθενών στους οποίους δυσκολεύεται να βγάλει διάγνωση. Περαστικά...

Ζ. Κ.