Αλεξιάδη: Μιλά για τις δυσκολίες & την εξαφάνιση της

11.03.2013
Στη μεγάλη σταρ του τρίτου Fame Story είχε αναδειχθεί η Νάνσυ Αλεξιάδη και μετά το τέλος του ριάλιτι τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί πάνω της.

Κάθε βήμα και κίνηση της σέξι ξανθιάς ανερχόμενης τραγουδίστριας καταγραφόταν, ενώ η προσωπική της ζωή απασχολούσε τον Τύπο την περίοδο εκείνη. Μέχρι που στη ζωή της μπήκε ο Νίκος Αγούδημος και η Νάνσυ εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τότε πολλοί υποστήριζαν ότι εγκατέλειψε το τραγούδι και απομονώθηκε στην Ελβετία κάνοντας χλιδάτη ζωή στο πλευρό του γοητευτικού εφοπλιστή. Η σχέση τους όμως μετά από λίγα χρόνια έλαβε τέλος ενώ η Νάνσυ έχει επιστρέψει στη δισκογραφία. Και τώρα αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την «εξαφάνιση» της και τους λόγους για τους οποίους τρία ολόκληρα χρόνια θέλησε να απομονωθεί.

Και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Αυτό το διάστημα συνέβησαν ταυτόχρονα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Έληξε η συνεργασία μου με τη δισκογραφική εταιρία, Heaven, οπότε βρισκόμουν σε αναζήτηση καινούρια εταιρίας και καινούριων τραγουδιών και επιπλέον αισθανόμουν πολύ ευάλωτη. Βγαίνοντας από το Fame Story όλο αυτό που συνέβη ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Το θέμα της δουλειάς, σε συνδυασμό με την ξαφνική δημοσιότητα, δεν με άφηνε όχι απλώς να σκεφτώ τι ακριβώς ήθελα να κάνω, αλλά ούτε καν να αναπνεύσω» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Κάποια στιγμή μπλόκαρα τόσο που ένιωσα την ανάγκη να αποστασιοποιηθώ από τους πάντες και τα πάντα και να τα πάρω όλα από την αρχή. Δεν λέω, μου πήρε πολύ χρόνο, αλλά τελικά δεν μου βγήκε σε κακό γιατί έκανα μια 'επανεκκίνηση'.»

Όσο για την χλιδάτη ζωή που της χρέωναν, δίνει κι εδώ τη δική της εξήγηση: «Όχι δεν έφυγα ποτέ από την Ελλάδα, δεν παντρεύτηκα και δεν έζησα χλιδάτη ζωή. Ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα, με την οικογένειά μου κι έκανα πλάκα στους φίλους μου λέγοντας τους: 'Κοιτάξτε χλιδάτη ζωή που κάνω με τον γύψο στο πόδι!' ( τραυματίστηκε σε θαλάσσια σπορ). Υπέφερα ένα ολόκληρο καλοκαίρι».