Σίντι Κρόφορντ: Έτσι κρατάω τον γάμο μου ζωντανό

08.03.2013
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας για τον 14χρονο γάμο της.

Η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και ο Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) παντρεύτηκαν το 1998.

Έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 13χρονο Πρίσλεϊ (Presley) και την 11χρονη Κάια (Kaia) και παραμένουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ένα από τα πιο ευτυχισμένα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της σόουμπιζ.

Η 47χρονη καλλονή που στην ουσία καθιέρωσε τον όρο "τοπ μόντελ" στην εποχή της εμφανίστηκε στη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Cindy Crawford), "Oprah's Master Class" και μεταξύ άλλων εξήγησε πώς κρατά τον γάμο της ζωντανό.

"Ξεκινήσαμε ως φίλοι, και ξέρω ότι θα παραμείνουμε φίλοι πάντα, ό,τι και να γίνει. Εφόσον η σχέση μας έχει ρίζες στη φιλία και βασίζεται σε αυτή, παραμένει πάντα σταθερή. Και πάντα θα ενέχει σεβασμό", υποστήριξε η Κρόφορντ τονίζοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της, σέβονται τις απόψεις ο ένας του άλλου ως προς τα παιδιά τους, την προσωπική τους ζωή αλλά και τα επαγγελματικά.

"Ακούμε πραγματικά ο ένας τον άλλο", εξήγησε η Σίντι συμπληρώνοντας ότι θα ήθελε αυτή τη φιλία στη ζωή της έτσι και αλλιώς.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Σίντι Κρόφορντ υπήρξε παντρεμένη με τον Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) από το 1991 μέχρι το 1995.

Ζ. Κ.