Γιατί κατέρρευσε στη μέση της συναυλίας ο Μπίμπερ;

08.03.2013
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα εισήχθη χθες το βράδυ ο έφηβος ποπ σταρ ανησυχώντας έτσι πλήθος θαυμαστών που τον παρακολουθούσαν επί σκηνής.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) έδινε συναυλία στο O2 Arena του Λονδίνου χθες το βράδυ όταν σε κάποιο διάλειμμα πήγε στα παρασκήνια νιώθοντας "χάλια".

Δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά και οι άνθρωποί του του χορήγησαν οξυγόνο για να τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Παρά τις συμβουλές των γιατρών του να πάει κατευθείαν στο νοσοκομείο, εκείνος επέμενε να παραμείνει να τελειώσει τη συναυλία αφού έμεναν μόνο τέσσερα τραγούδια. Όπερ και εγέννετο!

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο 19χρονος σταρ που έχει δώσει πολλά "δικαιώματα" τον τελευταίο καιρό να τον σχολιάζει άσχημα η κοινή γνώμη, πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να δουν τι συνέβη.

Ο ίδιος ο Μπίμπερ ανέβασε στο Twitter του μια φωτογραφία –εννοείται χωρίς μπλουζάκι- με το μήνυμα "Αναρρώνω! Ευχαριστώ τους πάντες που με βοήθησαν χθες το βράδυ".

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, ο νεαρός σταρ είχε παρεκτραπεί εντελώς με την πλειοψηφία των δημοσιευμάτων που περιέγραφαν τις "πομπές" του να έχουν τίτλους τύπου "Το' χασε ο Μπίμπερ", ή "Κάηκε τελείως ο Μπίμπερ".

Ασταμάτητα και έξαλλα πάρτι, αλκοόλ και μαριχουάνα, σε συνδυασμό με μερικές άκρως υπεροπτικές δηλώσεις που έκανε πρόσφατα μόνο λάδι έριξαν στη φωτιά.

Πάντως, πολύ "κίνηση" έχουν τα νοσοκομεία για τους διάσημους αυτές τις μέρες. H Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) νόμιζε ότι απέβαλε, η Κέλι Όσμπουρν (Kelly Osbourne) έπαθε κρίση με σπασμούς και λιποθύμησε… και τώρα ο Μπίμπερ. Ευτυχώς όλοι αναρρώνουν καλώς. Περαστικά.

Ζ. Κ.