Κούτσερ & Μουρ: η τελική σφαγή!

07.03.2013
Ύστερα από ενάμιση χρόνο σκληρών διαπραγματεύσεων φαίνεται ότι ο γάμος του διάσημου πρώην ζεύγους φτάνει στο τέλος του. Όμως αναμένεται να χυθεί πολύ… αίμα!

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χώρισαν κακήν κακώς τον Νοέμβριο του 2011 όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την κεράτωσε –και μάλιστα την παραμονή τη έκτης επετείου τους.

Τόσο καιρό μετά και ενώ ο 35χρονος ηθοποιός λέγεται ότι ετοιμάζεται ήδη να ξαναπαντρευτεί το διαζύγιο φαίνεται να έχει σκαλώσει χοντρά –και συγκεκριμένα στα οικονομικά.

Ο Κούτσερ έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου αλλά η Μουρ όχι ακόμη.

Τελευταίες πληροφορίες όμως θέλουν τους πρώην αγαπημένους να σφάζονται σύντομα στα δικαστήρια καθώς δεν κατάφεραν να τα βρουν μεταξύ τους. Και ο λόγος είναι τα… φράγκα.

Ο Κούτσερ μάλιστα λέγεται ότι στις κουβέντες έγινε μέχρι και "εχθρικός" απέναντι στην πρώην σύζυγο ενώ εκείνη "τα έχει πάρει" με την άρνησή του να υποχωρήσει.

Σύμφωνα με πηγές της New York Post το ζήτημα βρίσκεται σίγουρα στο... πορτοφόλι.

Ο Κούτσερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, έχοντας βγάλει περισσότερα από £15 εκατομμύρια από τη συμμετοχή του στην σειρά "Two and a Half Men" και με συνολική περιουσία γύρω στα £90 εκατομμύρια ενώ η αντίστοιχη της Μουρ λέγεται ότι δεν ξεπερνά τα £100 εκατομμύρια λόγω των κινηματογραφικών της επιτυχιών τις δεκαετίες του '80 και του '90.

"Ο Άστον έβγαλε πολλά χρήματα αφότου παντρεύτηκε την Ντέμι –πολλά περισσότερα από όσα έβγαλε εκείνη- αλλά δεν πιστεύει ότι της χρωστάει τίποτα", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας ότι και οι δύο έχουν μουλαρώσει, οπότε το τέλος, θα είναι πολύ άσχημο. Και θα γραφτεί μέσα στα δικαστήρια.

Αναμένουμε εξελίξεις, λοιπόν…

Ζ. Κ.