Εμίρης αγόρασε το νησί γνωστού τραγουδιστή

06.03.2013
Έλληνας κροίσος πρώην ιδιοκτήτης νησιού με εννέα γράμματα. Ποιος είναι;

Ο Βασίλης Τερλέγκας βεβαίως βεβαίως, ο οποίος έκανε ΤΟ deal, αφού πούλησε το νησί του (ναι είχε ένα τέτοιο ο αοιδός) στον εμίρη του Κατάρ!!! Απίστευτο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Ο Τερλέγκας, που λες, είχε στην ιδιοκτησία του το νησί Σωρός που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Εχινάδων και είναι ένα από τα έξι νησιά που αγόρασε ο εμίρης.

Ο τραγουδιστής είχε αγοράσει το νησί από μια Αμερικανίδα η οποία λίγο πριν πεθάνει, πουλούσε την περιουσία της. «Δεν σκόπευα να επενδύσω περαιτέρω στο νησί. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν Ωνάσης. Απλά τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω κάπου» δηλώνει ο Τερλέγκας στο Star ενώ αποκαλύπτει ότι οι τίτλοι ιδιοκτησίας είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο.

«Η συγκεκριμένη το είχε κληρονομήσει από την οικογένειά της, η οποία φαίνεται πως αποτελούσε τους πρώτους ιδιοκτήτες του από το 1824. Το είχα δει από φωτογραφίες και λόγω της πολύ χαμηλής του τιμής, που δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω, αποφάσισα να το αγοράσω. Από κει και πέρα, το νησί είναι νόμιμο, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες που το πιστοποιούν και πάνω σε αυτό μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις» δηλώνει ο πρώην πλέον ιδιοκτήτης νησιού.