Διάσημοι ηθοποιοί παντρεμένοι 25 χρόνια είναι... ξαδέλφια

05.03.2013
Σοκ έπαθαν ο Κέβιν Μπέικον (Kevin Bacon) και η Κίρα Σέτζουικ (Kyra Sedgwick) όταν έμαθαν ύστερα από τόσα χρόνια γάμου ότι είναι συγγενείς.

Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του Χόλιγουντ καθώς λίγα είναι εκείνα που μετρούν 25 χρόνια (!) γάμου και μάλιστα ευτυχισμένου.

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής "Finding Your Roots" (Βρες τις ρίζες σου) όπου ο οικοδεσπότης Χένρι Λούις Γκέιτς Τζούνιορ (Henry Louis Gates Jr), καθηγητής Αφροαμερικανικής ιστορίας στο Χάρβαρντ, αποκάλυψε ότι ύστερα από εξέταση του DNA τους, ο 54χρονος Μπέικον και η 47χρονη Σέτζουικ είναι ένατα ξαδέλφια!

Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ η Κίρα, η οποία είχε τις αντιρρήσεις της για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα από την αρχή, αναστέναξε με ανακούφιση: "Αφού δεν είμαστε πρώτα ξαδέλφια… δεν πειράζει".

Στην εκπομπή που μεταδίδεται από το κανάλι PBS America στη Βρετανία, ο Κέβιν Μπέικον έμαθε επίσης ότι ο Βασιλιάς Εδουάρδος Ι είναι 22ος προπάππος του και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) 13ος εξάδελφός του, ενώ με τον πρόεδρο Ομπάμα, έχουν έναν κοινό πρόγονο, με το όνομα Άντονι Γούλχαουζ και είναι μεταξύ τους 12α ξαδέλφια.

Ο Μπέικον και η Σέτζουικ παντρεύτηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου 1988 και έχουν δύο παιδιά μαζί, τον 24χρονο Τράβις Σέτζουικ Μπέικον (Travis Sedgwick Bacon) και την 21χρονη Σόσι Ρουθ Μπέικον (Sosie Ruth Bacon).

Ο Κέβιν έγινε διάσημος από την ταινία "Footloose" (1984) ενώ έχει παίξει σε άπειρες ταινίες στην πολύχρονη καριέρα του. Η Κίρα αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά "Closer" που προβάλεται και στην Ελλάδα, ενώ η ταινία "The Woodsman" (2004) σηματοδοτεί σπάνια κινηματογραφική τους συνεύρεση. (δείτε τα τρέιλερ στα βίντεο που ακολουθούν)

Ζ. Κ.