Γιατί δεν γελάει ποτέ η Σούρι;

05.03.2013
Υπήρξε διάσημη πριν ακόμη γεννηθεί. Έχει όλα τα καλά του κόσμου στα πόδια της μόλις τα θελήσει. Ή και ακόμη πιο πριν. Γιατί όμως η 6χρονη δεσποινίς Κρουζ δείχνει τόσο δυστυχισμένη;

"Κακομαθημένη" χαρακτηρίζει τη Σούρι (Suri) ένα μεγάλο κομμάτι του Τύπου καθώς η 6χρονη μοναχοκόρη του Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και της Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) έχει απαθανατιστεί ουκ ολίγες φορές να κλαίει και να οδύρεται όταν δεν γίνεται το δικό της. Άσε που τα μουτράκια της είναι συνέχεια "κατεβασμένα".

Τι συμβαίνει άραγε και το χαμόγελο λείπει σχεδόν πάντα από το προσωπάκι της μικρής; Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να είσαι η Σούρι Κρουζ;

Μα για σκεφτείτε το! Όσο καλή θέληση και να έχεις, πόσο εύκολο μπορεί να είναι για ένα παιδάκι να μην μπορεί να κάνει βήμα χωρίς τα ασφυκτικά και άκρως ενοχλητικά φλας των φωτογράφων να καταγράφουν τα πάντα; Η Σούρι ζει υπό την απειλή της "επίθεσης" από τη στιγμή που γεννήθηκε. Και προφανώς δεν της αρέσει καθόλου.

Άσε το βάρος που της φορτώνουν οι γονείς στα… εξωσχολικά. Εκτός από την πίεση που έχει στο ιδιωτικό –και πολύ ιδιαίτερο- ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει στο Μανχάταν, η Σούρι έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα μπαλέτου, μαθαίνει κινέζικα και μόλις χθες ο φακός την εντόπισε μαζί με τη μαμά Κέιτι να πηγαίνει στο μάθημα τένις της. Φυσικά και πάλι με τα μούτρα κάτω και συνοφρυωμένη, ενώ από την αγκαλιά της δεν έλειπε το αγαπημένο της ζωάκι που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Προφανώς είναι η ασφάλειά της.

Το μόνο που ίσως καλυτερεύσει κάπως την κατάσταση -που έγινε και χειρότερη μετά το διαζύγιο των γονιών της- είναι η... ηλικία. Με τον χρόνο, αφενός η Σούρι θα συνηθίσει περισσότερο, αφετέρου θα μάθει να το αντιμετωπίζει και καλύτερα.

Ζωή Κίττα