Βανδή - Ντέμης: Πόσο πούλησαν το σπίτι τους;

04.03.2013
Πολύς λόγος έχει γίνει για το σπίτι – υπερπαραγωγή της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη στο Κεφαλάρι.

Από πέρυσι το Πάσχα, οπότε και το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στην έπαυλη του, τα σενάρια και οι φήμες για τους υποψήφιους αγοραστές και τα ποσά έδιναν κι έπαιρναν. Ρώσοι μεγιστάνες, Άραβες πρίγκιπες και ξένοι επιχειρηματίες παρήλασαν από τη λίστα των υποψήφιων αγοραστών, αλλά τελικά την έκπληξη την έκανε η πρεσβεία της Ανγκόλας δαπανώντας μάλιστα πολλά εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, η τελική τιμή που αναγράφεται στο συμφωνητικό πώλησης ανέρχεται στα 11.900.000 ευρώ, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία του ζεύγους. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Πρεσβείας της Ανγκόλας στην Αθήνα εξηγεί ότι στην έπαυλη της Δέσποινας και του Ντέμη δεν πρόκειται να μετακομίσει η Πρεσβεία. «Ούτε φυσικά το σπίτι θα γίνει κατοικία για την πρέσβειρα της χώρας στην Ελλάδα. Όλα όσα έχουν λεχθεί είναι απολύτως ανακριβή" δηλώνει χαρακτηριστικά το στέλεχος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, δεν αποκλείεται το οίκημα και το τεράστιο οικόπεδο να πουληθεί εκ νέου σε τρίτους επενδυτές. Πάντως, το ζευγάρι βρήκε ήδη το νέο σπίτι που θα μείνουν με τα παιδιά τους και είναι μία τριώροφη μεζονέτα στο Πανόραμα της Βούλας.