Ο Κάνιε χουφτώνει τη γυμνόστηθη Κιμ -δημόσια!

04.03.2013
Το διάσημο ζευγάρι προκαλεί με μια σέξι φωτογράφηση.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) όμως, όπως φαίνεται, αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Έτσι, όταν ο φωτογράφος προστάζει "γδυθείτε και αρχίστε να χαϊδεύεστε" εκείνοι το κάνουν αμέσως.
Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για τη δουλειά του Νικ Νάιτ (Nick Knight) για το εξώφυλλο του περιοδικού "L' Officiel Hommes"-Άνοιξη 2013, αλλά και το ανάλογο θέμα στις εσωτερικές σελίδες.
Ο διάσημος φωτογράφος δημιούργησε μια ονειρική και σέξι ατμόσφαιρα μέσα από τις ασπρόμαυρες λήψεις του όπου οι Κίμυε "παίζουν το παιχνίδι των σκιών με τον καλύτερο τρόπο". Ένα κλικ στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την είδηση το αποδεικνύουν καλύτερα.
Το εξώφυλλο του περιοδικού είχε ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, όμως τώρα που παίρνουμε μια γεύση και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες η έκπληξη είναι μεγαλύτερη ως προς την επιρροή που φαίνεται να ασκεί η "πολλή παρέα" με μια ριάλιτι σταρ σε έναν γενικά χαμηλών τόνων ράπερ.
Μπορεί ο Κάνιε να κρατούσε ένα χαμηλό προφίλ ως προς τα προσωπικά του, όμως να που "έχει ο καιρός γυρίσματα" και ο φακός έχει γίνει "ο καλύτερός του φίλος".
Ζ. Κ.