Κιμ Καρντάσιαν: Ξεχειλίζει ο πισινός στα λευκά

26.02.2013
Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η έγκυος ριάλιτι σταρ, αλλά όχι απαραίτητα με την καλή έννοια.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Κim Kardashian) είναι διάσημη –μεταξύ άλλων- για τις ζουμερές καμπύλες της, οι οποίες όπως είναι φυσικό, τώρα με την εγκυμοσύνη έχουν… αναπτυχθεί κι άλλο. Ειδικά στα τρουφαντά οπίσθιά της, για τα οποία εξάλλου η ίδια έχει δηλώσει πολύ περήφανη στο παρελθόν.

Αυτό βέβαια δεν δείχνει να πτοεί καθόλου την 31χρονη Κιμ η οποία, αντιθέτως, προσπαθεί να τις τονίζει ακόμη περισσότερο.

Στο πάρτι του Έλτον Τζον (Elton John) μετά τα φετινά Όσκαρ, η Καρντάσιαν εμφανίστηκε με μια κατάλευκη τουαλέτα που πραγματικά… ξεχείλιζε! Από παντού!

Όταν στάθηκε να φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, η Κιμ ρουφήχτηκε, ρουφήχτηκε, ρουφήχτηκε, κάπως τη "μάζεψε" την κατάσταση.

Λίγο αργότερα όμως, όταν ο φακός την τσάκωσε σε στιγμή που δεν το περίμενε, η πραγματικότητα έλαμψε σε όλο της το "μεγαλείο", όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την είδηση. Γιατί πόσο να μπορέσει να ρουφηχτεί η καημενούλα. Παλιότερα φορούσε και ένα λαστεξάκι, κάτι γινόταν. Τώρα όμως...

Πάντως, ο αγαπημένος της –και πατέρας του παιδιού που περιμένει- Κάνιε Γουεστ (Kanye West) δεν φαίνεται να ενοχλείται.

Αντίθετα μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε και η φωτογράφηση που έκανε το ζεύγος για το εξώφυλλο του περιοδικού "L' Officiel Hommes" και… τσουρουφλίζει.

Μιλάμε φυσικά για γυμνή φωτογράφηση όπου φαίνεται η πλάτη του Κάνιε και το γεμάτο πάθος και ηδονή πρόσωπο της εγκύου καλής του, η οποία κάθεται στα πόδια του και… παίζει.

Παρότι σε ενδιαφέρουσα… υπερ-ενεργητική τη βλέπουμε την Κιμ… Μήπως να ξεκουραζόταν και λίγο; Λέμε…

Ζ. Κ.