Η ντιβίστικη συμπεριφορά της Άνιστον

26.02.2013
Η εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού συνεχίζει να παίρνει "Άριστα 10". Για τη συμπεριφορά της, όμως, καταγράφονται ισχυρά παράπονα.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) περπάτησε στο κόκκινο χαλί των φετινών Όσκαρ εντυπωσιάζοντας μέσα στην ακόμη πιο κόκκινη τουαλέτα Βαλεντίνο που φορούσε και λάμποντας στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Πριν τελειώσει όμως η νύχτα, οι "κακές γλώσσες" μετέφεραν άλλα, άσχημα μαντάτα που αφορούν στον χαρακτήρα της σταρ.

Αυτό τον καιρό, η Τζεν βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων της νέας της ταινίας –που προς το παρόν όμως δεν έχει τίτλο- μαζί με την Ίσλα Φίσερ (Isla Fisher), τον Τιμ Ρόμπινς (Tim Robbins) και τον Γουιλ Φόρτε (Will Forte).

Φήμες που έρχονται από εκεί, λοιπόν, θέλουν την Άνιστον "να το παίζει πολύ… ντίβα".

"Κάθε μέρα στο φαγητό, οι άνθρωποι του καστ και του συνεργείου πηγαίνουν στην καφετέριά όπου κάθονται όλοι μαζί και τρώνε για πάνω από μία ώρα. Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάθεται μαζί τους είναι η Τζεν", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline εξηγώντας ότι εκείνη προτιμά να παίρνει κάτι στο χέρι και να φεύγει στα γρήγορα.

Και οι ντιβισμοί δεν σταματούν εκεί καθώς, όπως μαθαίνουμε, το τροχόσπιτο της Άνιστον όχι μόνο βρίσκεται πολύ πιο μακριά από των υπολοίπων αλλά είναι και πολύ πιο μοντέρνο μοντέλο από τα άλλα.

Άσε που πηγαινοέρχεται με το υπερπολυτελές SUV της τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι χρησιμοποιούν τα βανάκια της παραγωγής.

Πάντως, αγενής προς τους συναδέλφους της η Τζένιφερ δεν είναι, σύμφωνα με την πηγή, "απλά η συμπεριφορά της δείχνει ότι είναι απρόσιτη".

Ζ. Κ.