O Μπραντλεϊ Kούπερ παρηγορεί ζωντοχήρα ηθοποιό

11.02.2013
Μπορεί στο γάμο της να έπεσαν τίτλοι τέλους αλλά βρήκε παρηγοριά αλλού! Ο λόγος για τον πρώην Bond Girl, τη γλυκιά ηθοποιό Τζέμα Άρτερτον (Gemma Arterton) που όπως φαίνεται ο γάμος της με τον Στέφανο Κατέλι (Stefano Catelli) αποτελεί παρελθόν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης το 2010 στην Ισπανία. Φυσικά, μια τέτοια γυναίκα δεν θα μπορούσε παρά να ζητήσει παρηγοριά στην αγκαλιά ενός γόη!

Το ρόλο του παρηγορητή ήρθε να παίξει ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) ο οποίος ακόμα και στην τελετή των Βραβείων BAFTA έκανε τα πάντα για να βλέπει τη Τζέμα να χαμογελάει.

Πηγή της εφημερίδας ''The Mirror'' υποστηρίζει πως οι δύο ηθοποιοί πρώτης γραμμής είναι μόνο φίλοι και πως ο Μπράντλεϊ απλά στηρίζει την 'Αρτερτον στις δύσκολες ώρες που περνάει.

Η παρηγοριά περιλαμβάνει κοινά δείπνα, εμφανίσεις σε πάρτυ της Βρετανικής πρωτεύουσας και λόγια αμοιβαίας φιλίας.

Έτσι κι αλλιώς η Τζέμα έχει κεφράσει κατά καιρούς το θαυμασμό της για τον Κούπερ, όπως έγινε και το Νοέμβριο που έγραψε μια κριτική για την ταινία '' Silver Linings Playbook'' στο περιοδικό ''Vanity''.

Εκεί η Τζέμα είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

''Ερωτευτήκαμε το Μπράντλεϊ. Αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό ενός άντρα δυνατού αλλά συνάμα και τόσο εύθραυστου''.

Ο εκπρόσωπος της Άρτερτον αρνήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια χωρισμού ενώ φήμες θέλουν τη Τζέμα πληγωμένη και όχι σε διάθεση να προχωρήσει σε έναν επόμενο έρωτα.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στα βραβεία BAFTA, η Άρτερτον προτίμησε δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.