Η Κιμ φτύνει τους Καρντάσιαν για τον Κάνιε

08.02.2013
Ξεκαθάρισε τα πράγματα με την οικογένειά της η έγκυος καλλονή, βάζοντάς του εκεί που τους πρέπει... Στη δεύτερη θέση!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό της σχέσης της με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) και όπως φαίνεται αυτός έχει πια τον πρώτο λόγο στη ζωή της.

Το όλο θέμα προέκυψε σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι "Kourtney and Kim Take Miami" όπου η 32χρονη Κιμ δέχεται τελικά να συμμετάσχει σε μια εκδρομή με το σκάφος που ετοίμαζε η οικογένεια, αφού τελικά ο Κάνιε είχε άλλα σχέδια και έτσι εκείνη ήταν ελεύθερη.

Μόλις όμως εξήγησε το σκεπτικό της ακριβώς στους δικούς της, εκείνοι σχεδόν φουρκίστηκαν.

"Άρα εμείς είμαστε η εναλλακτική σου;", ρώτησε η μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) μόλις κατάλαβε ότι η κόρη της είπε ότι θα τους ακολουθήσει μόνο επειδή δεν θα ήταν κοντά ο καλός της, αλλιώς...

"Άρα εμείς είμαστε δεύτερη στη σειρά με τις προτεραιότητές σου;", ρώτησε σε έντονο ύφος και η Κόρτνεϊ.

"Ε, ναι είστε. Στη ζωή μου πια αυτό είστε είστε", απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη η Κιμ προκαλώντας την έκρηξη του πάτερ φαμίλια Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) ο οποίος φαίνεται ότι θέλει την οικογένεια παντού και πάντα μαζί και ενωμένη.

"Ξέρεις", είπε στην θετή του κόρη, "εγώ είμαι ο αρχηγός της ομάδας και μου αρέσει η δέσμευση, οπότε για εσένα, όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει θέση". Πάει λοιπόν η μίνι κρουαζιέρα για την Κιμ, η οποία παρά το γεγονός ότι αγαπά πολύ την οικογένειά της, θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ότι από εδώ και στο εξής δηλαδή, πρώτα έρχεται η δική της οικογένεια, αυτή που κάνει με τον Κάνιε και το μωρό και μετά η μαμά και τα αδέλφια της.

Σε αυτή την αλλαγή, λέγεται ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε, φυσικά, ο ράπερ σύντροφος ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να κρατήσει τις αποστάσεις του από τα πεθερικά και όλο το σόι.

Για του λόγου το αληθές, το ζεύγος πρόσφατα αγόρασε μια πολυτελέστατη έπαυλη στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνια, αρκετά πιο μακριά από το Καλαμπάσας όπου μένει η υπόλοιπη οικογένεια.

Λέγεται μάλιστα χαρακτηριστικά ότι όταν η Κιμ μετέφερε στον Κάνιε την ιδέα της "μαμάς" να μείνουν κάπου κοντά τους "για να βλέπονται πιο συχνά" εκείνος ήταν κάθετος. "Μακριά και αγαπημένοι". Το έπιασες Κρις;;;;

Ζ. Κ.