Σπέλινγκ: Με τα 4 παιδιά στη μέση του πουθενά!

07.02.2013
Περιπέτεια για την διάσημη πολύτεκνη μανούλα και τα βλαστάρια της όταν χάλασε το αυτοκίνητό τους στην ερημιά.

Η Τόρι Σπέλινκγ (Tori Spelling) πήρε τα παιδάκια της και το σκυλάκι της οικογένειας, τα έβαλε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για μια εκδρομούλα.

Στην αρχή όλα έδειχναν μια χαρά, όμως στα μέσα της διαδρομής η 39χρονη ριάλιτι σταρ αντιλήφθηκε ότι το αμάξι της άρχισε να χάνει αέριο, οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να δει τι θα κάνει.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, στη μέση του πουθενά, τραβήχτηκε και η φωτογραφία που ανέβασε η Τόρι στο Twitter της συνοδευόμενη από το εξής σχόλιο: "4 παιδιά. 1 σκυλί. 1 αυτοκίνητο με διαρροή αερίου, χάλασε στην άκρη του δρόμου = μια όχι και τόσο καλή εκδρομή".

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη μαμά Τόρι να κρατά τον μόλις λίγων μηνών Φλιν αγκαλιά, σφιχτά από το χέρι την ενός έτους Χάτι, ενώ δίπλα της τα μεγαλύτερα παιδιά, ο 5χρονος Λίαμ και η 4χρονη Στέλα.

Η Τόρι προφανώς διακωμωδεί την κατάσταση με την γκριμάτσα του "φορά" ειδικά για την περίσταση ενώ στην άκρη του πλάνου φαίνεται και το σκυλάκι που εξερευνά τον τόπο με τον δικό του τρόπο.

Και για όσους αναρωτιούνται… Όχι. Δεν γνωρίζουμε αν ο σύζυγος και πατέρας, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean MacDermott) ήταν παρών στο συγκεκριμένο συμβάν. Ωστόσο άγνωστο παραμένει ποιος τράβηξε τη φωτογραφία…

Ζ. Κ.