Μαλλιωτάκη: Στο σκαμνί για χρέη του Λαζαρίδη

01.02.2013
Μαύρα μάτια κάναμε για να δούμε την Πόπη την Μαλλιωτάκη, η οποία εδώ και πολύ καιρό έχει εξαφανιστεί και δεν είχαμε ακούσει νέα της.

Και να που η αοιδός επανήλθε στη δημοσιότητα, αλλά αλίμονο για εκείνη, για άσχημο λόγο. Η Ποπάρα θα βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για παλαιές οφειλές του πρώην συζύγου της, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, Μπάμπη Λαζαρίδη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η χήρα του επιχειρηματία καλείται να δώσει απαντήσεις για το χρέος των 55.000 ευρώ για χρέη στο Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, το χρηματικό ποσό αφορά χρέη που χρονολογούνται από την εποχή που ζούσε με τον Λαζαρίδη και για τα οποία η ίδια δεν ευθύνεται.

Μόλις η αοιδός ενημερώθηκε για τη δικαστική κλήση αρχικά δεν πίστευε στα αυτιά της. Οι δικηγόροι της όμως την ενημέρωσαν πως το πρόστιμο έχει βεβαιωθεί και από τη ΔΟΥ Ιεράπετρας κι έτσι η Πόπη αποφάσισε να βρει την άκρη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο δικαστήριο θα προσπαθήσει να αποδείξει πως τα χρέη οφείλονται σε οικονομικές ατασθαλίες του πρώην συζύγου της σε πολυτελή αυτοκίνητα και ότι εκείνη δεν είχε καμία ανάμειξη με τη διαχείριση των οικονομικών τους.