Σοκ: Πόσα ζήτησε ο Αναδιώτης για να ανέβει στη σκηνή;

01.02.2013
Τελικά, το Dancing with the stars ένα κακό το κάνει. Λίγο η προβολή, λίγο ότι ανεβαίνουν οι μετοχές των σταρ έρχονται οι συμμετέχοντες και πιστεύουν ότι είναι πράγματι... σταρ.

Πάρε παράδειγμα το Νίκο Αναδιώτη, που έχει γίνει μεγάλη φίρμα στο show, ενώ ακόμη μεγαλύτερη φίρμα έχουν γίνει οι θανατηφόροι κοιλιακοί του. Εξάλλου, στο show δεν περνάει live πού να μην τους βγάζει έξω.

Και το μοντέλο/ηθοποιός φαίνεται ότι το γνωρίζει αυτό καλά, γι αυτό και σε πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα να συμμετέχει στη νέα του μουσικοθεατρική παράσταση, ζήτησε τα απίστευτα. Για την ακρίβεια, όπως διαβάζουμε στο Show ΖΑΠ, το μοντέλο με τους κοιλιακούς ζήτησε 450 ευρώ τη βραδιά!!! Άτιμο Dancing λέμε, τους έχεις καλομάθει και είμαστε και σε περίοδο βαθιάς κρίσης.

Η πρόταση ήταν για την παράσταση «Fix Οντισιόν», όπου μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Νατάσα Καλογρίδη, και άλλοι. Ο Αναδιώτης, όπως διαβάζουμε αρχικά είχε πει το «ναι» αλλά όταν ήρθε η κουβέντα στο οικονομικό, ο Ρήγας ένα εγκεφαλικό με τις απαιτήσεις του μοντέλου θα το έπαθε.

450 ευρώ τη βραδιά, δηλαδή 900 ευρώ την εβδομάδα (η παράσταση θα ανεβαίνει δύο φορές) και περισσότερα από τους υπόλοιπους; Εντάξει, δε λέμε, το six pack του Αναδιώτη που εκεί στο Dancing με τον ιδρώτα και το air condition κινδυνεύει με... πούντα, είναι ακριβό, αλλά αυτό είναι απλά... παράλογο!