Βικτόρια Μπέκαμ: Ο Ντέιβιντ είναι μεγάλος ψεύτης!

31.01.2013
Τον "έδωσε" κανονικά τον σύζυγο η διάσημη βρετανίδα αποκαλύπτοντας η ίδια την αλήθεια.

Η Βικτόρια (Victoria) και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) πέρασαν τα τελευταία πέντε χρόνια της ζωής τους στο Λος Άντζελες όπου ο 37χρονος άσσος είχε συμβόλαιο με την ομάδα των Γκάλαξι.

Τον τελευταίο καιρό και ενώ ακόμη ο Μπεκς δεν έχει πάρει απόφαση για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το διάσημο ζεύγος με τα τέσσερα παιδιά του βρίσκεται στο Λονδίνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle" η Πος θέλησε μεταξύ άλλων να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον ισχυρισμό του συζύγου ότι εκείνος ετοιμάζει το πρωινό για τα παιδιά.

"Ε, λοιπόν, είπε ψέματα. Είπε ψέματα. Σας λέω ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει καθόλου. Αντίθετα, εγώ λέω πάντα 'Άντε παιδιά, πάτε να ξυπνήσετε το μπαμπά και πείτε του να σηκωθεί από το κρεβάτι. Πείτε του ότι πρέπει να σας πάει στο σχολείο'", τον ξεμπρόστιασε τον Ντέιβιντ η Βικτόρια προσθέτοντας πολύ τρυφερά τι της λένε τα παιδιά της, παρά το γεγονός ότι "δεν είναι και η καλύτερη μαγείρισσα στον κόσμο".

"Μου λένε πάντα 'μανούλα, ξέρουμε ότι το βασικό συστατικό σε ό,τι κάνεις είναι αγάπη'"… τι γλυκό!
Λίγο πιο κάτω, η Βικτόρια φαίνεται αποφασισμένη να αλλάξει την εικόνα που έχουν ΟΛΟΙ για εκείνη και συνεχίζει την εξομολόγηση υποστηρίζοντας με πάθος πως όντως… γελάει.

"Κοιτάζω τις παλιές μου φωτογραφίες με της Spice Girls και λέω 'πόσο κακόκεφη φαίνεσαι'. Εντάξει, εντάξει, έτσι δείχνω πάντα. Όμως πραγματικά γελάω πολύ. Η ομάδα μου με κάνει να γελάω. Τα παιδιά μου με κάνουν να γελάω. Μου αρέσει πολύ να γελάω. Ξέρεις, με έχουν αποκαλέσει μεγάλο… καραγκιόζη", παραδέχτηκε μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle", αλλά δεν είναι σίγουρο ότι καταφέρνει να πείσει πολλούς.

Στο μεταξύ, ο Ντέιβιντ αναμένεται σήμερα να πάει στο Παρίσι όπου θα προπονηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας τις φήμες που τον θέλουν να υπογράφει με τη γαλλική ομάδα να οργιάσουν.

Ζ. Κ.