Ριάνα:Ναι γύρισα στον Κρις και όποιος γουστάρει!

31.01.2013
Έρωτας, ξύλο, δικαστήρια, συγχώρεση και ξανά έρωτας. Πάντα "έρωτας ήταν η αιτία" εξηγεί η σταρ από τα Μπαρμπάντος που αποφασίζει να μιλήσει για όλα.

Η σχέση της Ριάνα με τον –πρώην, νυν και αεί, όπως φαίνεται- αγαπημένο της έχει καταντήσει κάτι από σίριαλ. Έτσι, μιλώντας στο περιοδικό "Rolling Stone" τέσσερα χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της από εκείνος, η Ριάνα εξηγεί γιατί δεν μπορεί, ή μάλλον δεν θέλει, να ζήσει χωρίς τον Κρις Μπράουν (Chris Brown).

"Όταν έφυγα, ήθελα να μάθει πως είναι να με χάσει. Να νιώσει τις συνέπειες όλου αυτού. Όμως έπρεπε να πω αλήθεια στον εαυτό μου και πραγματικά δεν μπορούσα να θάψω αυτό που ένιωθα. Αποφάσισα λοιπόν ότι είναι πιο σημαντικό για μένα να είμαι ευτυχισμένη και δεν θα επέτρεπα στη γνώμη κανενός άλλου να μπει στη μέση. Ακόμη και αν είναι λάθος, θα είναι το δικό μου λάθος", ομολόγησε με πάθος η 24χρονη σταρ συνεχίζοντας ότι ύστερα από τόσα χρόνια που πέρασε διχασμένη, θυμωμένη και… μαύρη, προτιμά να ζήσει την αλήθεια της και ας υποστεί τις συνέπειες. "Μπορώ να τις αντέξω", ξεκαθάρισε. Για να το λέει…

Βέβαια, η Ριάνα παραδέχτηκε ότι για κάποιον που παρακολουθεί την ιστορία τους από έξω "δεν είναι και η πιο χαριτωμένη, αλλά τι να κάνουμε!"

Όσο για το είδος της σχέσης που έχουν τώρα οι δυο τους; Όλα είναι πιο ήρεμα τώρα αφού έχουν μάθει αμφότεροι από τα λάθη τους.

"Είναι πολύ διαφορετικά τώρα. Δεν έχουμε πια τέτοιους καυγάδες. Μιλάμε για διάφορα. Εκτιμούμε ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε και δεν θέλουμε να το χάσουμε", εξηγεί η ερωτοχτυπημένη τραγουδίστρια καταλήγοντας βέβαια ότι "ο καιρός θα δείξει", παρόλο που ξέρει πως "ό,τι και αν πει δεν μπορεί να πείσει κανέναν γιατί κανείς δεν μπορεί να συλλάβει όλο αυτό που έχει συμβεί και συμβαίνει ακόμη ανάμεσα στους δυο τους".

Και αν του Κρις του ξανάρθει να σηκώσει το χεράκι του;

"Δεν θα το ανεχτώ πια. Αν το κάνει ξανά, ορίστε τι θα του δώσω εγώ: τίποτα. Απλά θα σηκωθώ και θα φύγω", ξεκαθάρισε η Ριάνα ενώ λίγο αργότερα ξεσπάθωσε.

"Για μισό λεπτό. Νομίζετε ότι είμαι εδώ για να συνετίσω τον Κρις; Όχι, όχι, όχι. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, πιστέψτε με. Υπάρχουν τόσοι λόγοι για τους οποίους τον θέλω στη ζωή μου. Δεν είναι το τέρας που νομίζετε όλοι. Είναι καλός άνθρωπος. Έχει φανταστική καρδιά. Είναι δοτικός και τρυφερός. Και έχει και πλάκα. Αυτό μου αρέσει περισσότερο. Γελάω πολύ μαζί του. Και το μόνο που θέλω είναι αυτό. Να γελάω…". Εντάξει, καταλάβαμε. Ριάνα, τρελή και παλαβή για Κρις Μπραουν. Τελεία και παύλα.

Ζ. Κ