Σοκ: Διάσημος ποδοσφαιριστής κρέμασε στο μπαλκόνι την αγαπημένη του

30.01.2013
Εδώ και λίγες μέρες το αγαπημένο κουτσομπολιό στη showbiz είναι η ιστορία μίας γνωστής κοπέλας στην αθηναϊκή νύχτα, την οποία παράτησε διάσημος ποδοσφαιριστής επειδή πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία του Σειρηνάκη!

Και οι ταινίες του Σειρηνάκη δεν θέλουν συστάσεις, όλοι ξέρουν για το αισθησιακό περιεχόμενο τους. Έχουμε και λέμε λοιπόν, διότι το στόρι είναι spicy και... wild.

Η Αιμιλία είναι μία εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, γνωστή στην Αθηναϊκή νύχτα. Κατάγεται από το Ναύπλιο, μπήκε στην ιατρική, αλλά την παράτησε. Στη συνέχεια έγινε μέτοχος σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Η Αιμιλία που λες για οκτώ μήνες είχε μία θυελλώδη σχέση με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. «Με τον άνθρωπο αυτό μας συνδέει μια σχέση 8 μηνών. Ήταν πολύ καλός μαζί μου… Όμως ήταν απίστευτα ζηλιάρης και με ήθελε στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό δε μπορούσα να το κάνω. Είμαι επιχειρηματίας. Έχω βάλει χρήματα στο Barak και παλεύω καθημερινά για το καλύτερο. Στηρίζομαι στα πόδια μου. Δε γίνεται να είμαι φυλακισμένη», εξομολογείται.

Ωστόσο, ο έρωτας τους - που τα προβλήματα του τα είχε λόγω της ζήλειας του ποδοσφαιριστή - έλαβε άδοξα και σχεδόν βίαια τέλος, όταν εκείνη τού ανακοίνωσε ότι ανοίγει τα φτερά της για την... Τέχνη! Όχι την... 7η, αλλά τη... ροζ! Βλέπεις, η Αιμιλία δέχτηκε πρόταση-πρόκληση από τον Δημήτρη Σειρηνάκη για να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα του ταινία/τσόντα. Εκείνη, δέχτηκε με μεγάλη χαρά, έλα όμως που δεν ένιωσε έτσι και ο μπαλαδόρος αγαπημένος της.

«Έκανα υπομονή μέχρι που ήρθε η πρόταση από τον Δημήτρη. Το δέχτηκα όχι για τα χρήματα, αλλά για την εμπειρία. Μου αρέσει ο χώρος και δε δίνω σημασία σε κανέναν» δηλώνει η νέα πρωταγωνίστρια (βρε λες να φάει τη δόξα της πάλαι ποτέ Τζούλιας;)

Και συνεχίζει να εξιστορεί το μαρτύριο της. Ή μάλλον τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της όταν τού σφύριξε τα νέα. «Του το είπα στο σπίτι όπου και μέναμε μαζί και με έπιασε από τα χέρια με έβγαλε στο μπαλκόνι και με κρέμασε. Με έπιανε από τα πόδια ανάποδα στο κενό. Έζησα έναν εφιάλτη. Όταν τελικά όλο αυτό σταμάτησε μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Ωραίο πράγμα ο έρωτας, αλλά η αρρώστια είναι άλλο. Σε όποιον αρέσουμε στην τελική».