Ροζ αποκάλυψη: Η Κιμ ο Κάνιε και το... κέρατο!

25.01.2013
Επάνω που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, έρχονται στο φως οι… πομπές τους. Είναι άραγε αλήθεια;

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες όμως, όπως αποκαλύπτει ο ράπερ Consequence οι δυο τους είναι παλιοί γνώριμοι.

Ο ράπερ –του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ντέξτερ Ρέιμοντ Μιλς τζούνιορ (Dexter Raymond Mills Jr)- σήμερα δεν έχει πια σχέση με τον Κάνιε, όμως πριν από μερικά χρόνια ήταν, λέει ο ίδιος, κολλητοί.

Τόσο που ο Consequence τον πήγαινε σε διάφορα ξενοδοχεία για να βρεθεί με την Κιμ την εποχή που εκείνη τα είχε με τον Ρέτζι Μπους (Reggie Bush).

"Όταν ο Κάνιε ήταν με την Κιμ όταν η Κιμ ήταν με τον Ρέτζι, ξέρετε τίνος μυστικό ήταν; Δικό μας", υποστηρίζει ο Consequence προκαλώντας ταραχή στην ηρεμία του ζευγαριού που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά τους.

Πάντως ο Κάνιε είναι τρελός καψούρης με την Κιμ του και δεν κάνει καμία προσπάθεια να το κρύψει, έχοντας εξομολογηθεί μέσα από τους στίχους τραγουδιού του ότι την ερωτεύτηκε τον καιρό που εκείνη ερωτευόταν τον πρώην σύζυγό της, Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries).

"Ερωτεύτηκα την Κιμ περίπου τον ίδιο καιρό που εκείνη ερωτευόταν εκείνον", τραγουδά στο "Cold" ο Κάνιε, ενώ η δική του πρώην αγαπημένη, Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) κατηγορεί την εμμονή του με την Καρντάσιαν για τον χωρισμό τους, ενώ εκείνη την αποκαλεί ανοιχτά αντροχωρίστρα.

Ζ. Κ.