Σφάζονται στην ποδιά της εξαρτημένης Μπρίτνεϊ  

17.01.2013
Μόλις πρόλαβε να δημοσιοποιηθεί ο χωρισμός της από τον Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) και η ζωή της πριγκίπισσας της ποπ -τόσο η επαγγελματική όσο η προσωπική- έχει πάρει... φωτιά!


Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι χωρίζει με τον αρραβωνιαστικό και κατά το ήμισυ κηδεμόνα της, ωστόσο "οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι".

Τώρα -και εν μέσω έντονης ανησυχίας ως προς το πόσο ισορροπημένη είναι η ίδια η Μπρίτνεϊ- φήμες θέλουν να την έχουν πλησιάσει δύο διαφορετικά καζίνο του Λας Βέγκας έχοντας αμφότερα προσφέρει αστρονομικά συμβόλαιο της τάξης των $1000 εκατομμυρίων για να την έχουν στο πρόγραμμά τους.

Όμως, και ενώ ο Τράγουικ παραιτήθηκε επίσημα από τη θέση του ως συν-κηδεμόνας της, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα μπορέσει η Σπίαρς να ανταπεξέλθει στις πολύ βαριές υποχρεώσεις που θα περιλαμβάνει ένα τέτοιο συμβόλαιο αν και εφόσον τελικά το υπογράψει.

Και εκτός από το γεγονός του φόρτου αυτού καθαυτού, τίθεται και ένα ακόμη σοβαρότατο ερώτημα και αφορά τον βαθμό στον οποίο είναι εξαρτημένη η Μπρίτνεϊ από τον πρώην αρραβωνιαστικό της.

Όσοι παρακολουθούν από κοντά τη ζωή της, αναφέρουν ότι τον περασμένο χρόνο η Σπίαρς έκανε μόνο 6 εμφανίσεις χωρίς τον αγαπημένο της στο πλευρό της. Τυχαίο; Μπορεί. Ωστόσο, με δεδομένο το βεβαρημένο ψυχολογικό παρελθόν της σταρ δεν μπορεί να μην μπει και αυτό στο μικροσκόπιο.

Και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.
Ζ. Κ.