Λιζ Χάρλεϊ: Σε ποιον είπε να πάει να γα*****;

17.01.2013
Ένα άλλο τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχαμε συνηθίσει ως τώρα έδειξε, και μάλιστα δημοσίως, η διάσημη πολυπράγμων βρετανίδα.


Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (Elizabeth Hurley) και ο αρραβωνιαστικός της Σέιν Γουόρν (Shane Warne) βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Περθ από όπου -προφανώς- επρόκειτο να ταξιδέψουν, όταν τους τσάκωσε η κάμερα του αυστραλέζικου τηλεοπτικού δικτύου Ten News.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μία ρεπόρτερ του σταθμού πλησίασε τον αυστραλό αθλητή του κρίκετ που περπατούσε μόνος μπροστά κάνοντάς του ερωτήσεις για έναν αγώνα. Εκείνος βάδιζε βαριά μη δείχνοντας την παραμικρή διάθεση να απαντήσει. Ούτε καν να ασχοληθεί μαζί της μάλιστα.

Στο βάθος φάνηκε και η Λιζ η οποία "τα πήρε κρανίο" που κάποιος ενοχλούσε τον Σέιν της -προφανώς χωρίς να έχει δώσει εκείνη το ΟΚ- και όρμησε σαν τον σίφουνα.

Και καλά (!) δεν είδε τη δημοσιογράφο, έπεσε επάνω της και της την είπε κιόλας: "Είναι αγενές να κλείνεις τον δρόμο σε κάποιον".

Η δημοσιογράφος γύρισε τότε εύλογα να ζητήσει και τη δική της γνώμη και τότε... ποιος είδε τη Χάρλεϊ και δεν τη φοβήθηκε.

Η Λίζ, που το ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, έπεσε κατά πάνω της και απάντησε σε άπταιστα... γαλλικά -που όμως δεν καταγράφηκαν στην κάμερα: "Νομίζω ότι πρέπει να πας να... γα*****" στη δημοσιογράφο που έμεινε "παξιμάδι".

Αμέσως μετά το συμβάν η ρεπόρτερ, Κάτι Πράις ( Katy Price) φανέρωσε την αλήθεια μέσω της σελίδας της στο Twitter : "Μόλις με έσπρωξε η Λιζ Χάρλεϊ και μετά μου είπε να πάω να γα****. Τα αστέρια δεν είναι πολύ χαρούμενα σήμερα το πρωί".

Όσο για την Ελίζαμπεθ; Εκείνη ακολούθησε τον δρόμο της βαδίζοντας με απίστευτη ικανοποίηση μη δίνοντας καμία σημασία στον φακό που κατέγραφε τα πάντα. Το αγόρι της να είναι καλά...

Ζωή Κίττα