Ο Πάτινσον "έστειλε" την Στιούαρτ για δεύτερη φορά

16.01.2013
Το σίριαλ με το αν είναι ζευγάρι ή όχι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί φαίνεται να φτάνει στο τέλος του.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας "Λυκόφως" το 2008 και η σχέση τους ήταν από την αρχή θέμα μεγάλης συζήτησης καθώς ήταν βασισμένη στο… "κρυφτούλι".

Σήμερα, πέντε ταινίες –και ένα κέρατο- μετά, η σχέση αυτή φαίνεται ότι τα έφαγε τα φωμιά της.

Πέρσι τον Ιούλιο ξέσπασε μέγα σκάνδαλο όταν αποκαλύφθηκε ότι η 22χρονη Κρίστεν απάτησε τον Ρομπ με τον 42χρονο –και δη παντρεμένο- σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders), με τον οποίο παρεμπιπτόντως συνεργάστηκε στην ταινία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός".

Τον Σεπτέμβριο οι φήμες ήθελαν τον Πάτινσον να έχει συγχωρήσει την "άτιμη" και το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας τους, "Χαραυγή – Μέρος 2".

Τελικά όμως, φαίνεται ότι το όλο θέμα δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 26χρονο σταρ να το έληξε το θέμα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "The Sun" ο Ρόμπερτ "έσκασε τα νέα" στην Κρίστεν κάπως άγαρμπα.

Συγκεκριμένα, η Στιούαρτ πέταξε στο Λος Άντζελες με σκοπό να συνοδεύσει τον Ρομπ στις Χρυσές Σφαίρες, αλλά όπως φάνηκε… έφαγε τρελή πόρτα. Ωστόσο, ήξερε ότι υπήρχε και αυτό το ενδεχόμενο και δεν έχασε τα μυαλά της, μεταφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας.

"Η Κρίστεν ταράχτηκε αλλά έδειξε κατανόηση. Ελπίζει απλά με τον καιρό να γίνουν όλα όπως παλιά", μεταφέρουν πηγές ενώ ο Ρομπ λέγεται ότι προτιμά "να μείνουν απλοί φίλοι και να ασχοληθούν ολοκληρωτικά πλέον με τη δουλειά τους".

Μάλιστα… Τώρα αν είναι απλά τυχαίο το γεγονός ότι το οριστικό τέλος, όπως γράφτηκε, έρχεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση όλων των υποχρεώσεων του ζεύγους ως προς την προώθηση και της τελευταίας ταινίας του "Twilight", ποιος ξέρει; Μπορεί και να είναι!

Ζωή Κίττα