Δάρρα: Παντρεύτηκε τον Μάνεση & τον παράτησε για τον Παπαδημητρίου

16.01.2013
Τον ξεχασμένο γάμο της Φωτεινής Δάρρα με το Νίκο Μάνεση επανέφερε στη δημοσιότητα το ένθετο Secret, αποκαλύπτοντας μάλιστα λεπτομέρειες που λίγοι γνώριζαν μέχρι σήμερα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που λες, πριν χρόνια έκανε έναν γάμο εξπρές με τον παρουσιαστή ειδήσεων του Alpha και τον οποίο γνώρισε μέσω του αδελφού της Γιάννη (παρουσιαστής της εκπομπής 136).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φωτεινή εξαιτίας του δημοσιογράφου αδελφού της τότε είχε παρέες κυρίως από το χώρο αυτό κι έτσι γνώρισε το ανερχόμενο αστέρι του ΑΝΤ1 τότε, και γοητεύτηκε από την πρώτη στιγμή.

Οι δυο τους έζησαν ένα καλοκαίρι γεμάτο πάθος και ο αρραβώνας τους δεν άργησε να έρθει. Ωστόσο, η Δάρρα, όπως διαβάζουμε, ήθελε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και γνωρίζει εκείνη την περίοδο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως όχι μόνο δε μιλάει σχετικά στον Μάνεση, αλλά τον παντρεύεται.

Ο γάμος κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα και οι δυο τους χώρισαν στο πι και φι, αφού ο έρωτάς της για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη δεν μπορούσε πλέον να μείνει κρυφός. Μετά το διαζύγιο, Δάρρα και Παπαδημητρίου είναι κι επίσημα μαζί, αφού κι εκείνος χώρισε από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη.