Οι δύσκολες ώρες του Ασλάνη & η συγκινητική εξομολόγηση

16.01.2013
Δύσκολες ώρες περνάει ο Μιχάλης Ασλάνης και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι απέτυχε τόσο στα οικονομικά όσο και στην προσωπική του ζωή.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για χρεοκοπία. Στις φήμες αυτές απαντά ο ίδιος.

«Στα οικονομικά μου τα έκανα μαντάρα. Έβγαλα και έχασα ακόμη περισσότερα χρήματα. Δεν είμαι καλός στη διαχείριση. Είχα οικονομική διευθύντρια προκειμένου να διαχειρίζεται τις υποθέσεις μου και έσπασα τα μούτρα μου! Δεν γνώριζα τις οικονομικές εκκρεμότητες που είχα!», δηλώνει και παραδέχεται ότι τώρα στα 62 του έγινε και οικονομολόγος.

«Έσπασα τα μούτρα μου και έχω μάθει. Τώρα πια προσέχω τα πάντα, ελέγχω, δεν είμαι ευκολόπιστος». Επίσης, παραδέχεται ότι πολλές φορές δεν έχει διάθεση, αλλά δεν έχει πάει σε γιατρό να του πει ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Ωστόσο, είναι συγκινητική η εξομολόγηση του για την προσωπική του ζωή. ,»Προσωπική ζωή δεν είχα. Δεν είχα αγάπη από τους γονείς μου και το σπίτι μου. Έπαιρνα αγάπη από τον κόσμο». Αποκαλύπτει, δε, ότι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μόνος του. «Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Η δουλειά μου μού δίνει χαρά. Όταν δουλεύω ξεχνιέμαι. Τη στιγμή που θα σταματήσω να δουλεύω, θα ισοδυναμεί με θάνατο».