Πού τρέχει με το βρακάκι του ο Μπέκαμ;

11.01.2013
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής δεν ντρέπεται δείξει το σώμα του και τα ρούχα του τα… πετάει συχνά πυκνά. Αυτή τη φορά όμως, τρέχει γυμνός στους δρόμους με τα σώβρακα. Γιατί;

Ανάμεσα στα πολλά και διάφορα που κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) είναι να σχεδιάζει εσώρουχα για τη γνωστή φίρμα ρούχων H&M.

Για τη φετινή καμπάνια, λοιπόν, και συγκεκριμένα για την τηλεοπτική διαφήμιση επιστρατεύτηκε ο Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), ο οποίος θέλησε τον πρωταγωνιστή του να τρέχει στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς χωρίς ρούχα.

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα ο διάσημος σκηνοθέτης φαίνεται να καθοδηγεί κατάλληλα τον 37χρονο σταρ ενώ οι δύο άντρες έχουν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο.

"Ο Ντέιβιντ είναι ο άψογος πρωταγωνιστής", υποστήριξε ο πρώην σύζυγός της Μαντόνα (Madonna) συμπληρώνοντας πως ο ίδιος δεν ένιωσε ούτε στιγμή ότι γύριζε διαφημιστικό σποτ, αλλά ταινία μικρού μήκους.

Από την μεριά του ο Μπεκς χαρακτήρισε τη συνεργασία του με τον Ρίτσι ως "φανταστική εμπειρία" ενώ ευχήθηκε όλοι όσοι δουν το "φιλμ" (!) να διασκεδάσουν όσο εκείνοι όταν το γύριζαν.

Αυτό ήταν… Ψωνίστηκε ο Ντέιβιντ ότι έγινεηθοποιός. Δεν θέλει και πολύ!

Ζ. Κ.