Ένας νέος άνδρας στη ζωή της Παπουτσάκη;

17.12.2012
Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Κατερίνα Παπουτσάκη και μπορεί μετά τη γνωριμία και γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά να μην έχει μάτια γι άλλον άνδρα

όμως αυτό σύντομα θα αλλάξει. Γιατί, αν ισχύει το δημοσίευμα που διαβάσαμε στο Πρώτο Θέμα, σε λίγους μήνες από τώρα, στη ζωή της Κατερίνας θα μπει ένας νέος άνδρας.

Και όχι ένας τυχαίος, αλλά ο γιος της. Ω ναι. Γιατί μπορεί η ηθοποιός επίσημα να μην έχει παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της, όμως είναι σε προχωρημένο στάδιο και πριν λίγες μέρες το ζευγάρι είδε το φύλο του μωρού. Και αυτό θα είναι ένα αγοράκι.

"Ο Παναγιώτης είναι απίστευτα υπερπροστατευτικός απέναντι της, εκπληρώνοντας κάθε της επιθυμία. Όταν έμαθε μάλιστα ότι η αγαπημένη του σύζυγος περιμένει αγόρι, ήταν σαν να πετούσε στα ουράνια κι από τότε δεν την αφήνει λεπτό μόνη της" αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον του ευτυχισμένου ζεύγους. .

Η εγκυμοσύνη της Παπουτσάκη εξελίσσεται ομαλά και μέχρι αυτή τη στιγμή εμφανίζεται κανονικά στο θέατρο. Αν και σε λίγο καιρό θα εγκαταλείψει την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.