Η Ντέμι σπίτωσε τους 3 σωματοφύλακες της

19.11.2012
Δραστικά μέτρα φαίνεται ότι παίρνει η διάσημη ηθοποιός που βρήκε τη στήριξη που έψαχνε και δεν την αφήνει ούτε λεπτό…

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια και φαίνεται ότι αποφάσισε –επιτέλους- να γυρίσει τη σελίδα στη ζωή της… Όχι όμως μόνη.

Ο περασμένος χρόνος στην κυριολεξία τσάκισε τη διάσημη ηθοποιό καθώς ο κόσμος της όλος κατάρρευσε με την απιστία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) τον οποίο μέχρι τότε είχε τιμή και καμάρι της.

Προσπάθησε πολύ να ξαναβρεί τον εαυτό της, όμως όλα ήταν μάταια. Μέχρι τώρα δηλαδή που, οι φήμες τη θέλουν να παίρνει "θετικά βήματα" προς τα μπρος. Με την ανάλογη βοήθεια, φυσικά.

Όπως αποκάλυψαν φίλοι της Μουρ, η Ντέμι γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια κάνοντας ένα πολύ σημαντικό δώρο στον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι από τον καιρό που επέστρεψε από το Ντουμπάι όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της, η Ντέμι φιλοξενεί στο σπίτι της την ομάδα των ανθρώπων που τη στήριξαν όσο κανείς άλλος στην προσπάθεια επανένταξής της.

Η ομάδα αποτελείται από έναν πνευματικό θεραπευτή, έναν γκουρού της Καμπάλα και τον ραββίνο της και όπως μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Grazia" και οι τρεις τους μένουν πια στο σπίτι της Μουρ. Για να τους έχει… εύκαιρους όποια στιγμή και αν νιώσει την ανάγκη τους.

Η Ντέμι τους αποκαλεί "ειδικούς σε θέματα καρδιάς, σώματος και ψυχής" και μέχρι το τέλος του μήνα –τουλάχιστον- θα τους φιλοξενεί στο σπίτι της. Μετά… θα δείξει.

"Τη βοηθούν να διώξει από πάνω της την αρνητική ενέργεια και να πάνε τη ζωή της σε ένα πιο ευχάριστο και φωτεινό σημείο", μεταφέρουν φίλοι τονίζοντας ότι αυτή τη φορά, υπάρχει σημαντική βελτίωση στην όλη κατάσταση. Αμήν…

Ζ. Κ.