Πού πήγε η ρώγα της Κίρα, οέο;

14.11.2012
Σάλος έχει προκληθεί από τη χαμένη… θηλή της διάσημης ηθοποιού. Και εξηγούμε…

Η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightly) φωτογραφήθηκε –και μάλιστα από τον Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) για το εξώφυλλο του περιοδικού "Allure" τόπλες, καλυμμένη μόνο από ένα τζάκετ στους ώμους και τα μπράτσα της να πέφτουν διακριτικά επάνω στο στήθος.

Όμως, κάτι ξενίζει στην όλη εικόνα καθώς από το δεξί στήθος της 27χρονης σταρ φαίνεται να λείπει… η ρώγα!

Μια πρώτη ερμηνεία είναι ότι η θηλή σβήστηκε στο ατελιέ του περιοδικού με τη διαδικασία του φότοσοπ όμως οι υπεύθυνοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

"Δεν κάναμε κανενός είδους εγχείρηση στα στήθη της Κίρα Νάιτλι, ούτε με νυστέρι ούτε με… ποντίκι", ξεκαθάρισε η Λίντα Γουελς (Linda Wells) αρχιστυντάκτρια του περιοδικού μιλώντας στη MailOnline. Έστω

Στο μεταξύ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Allure" –εκτός από το ότι πιθανότατα θα μείνει αιώνια αρραβωνιασμένη- η Κίρα επεκτάθηκε και στο θέμα του στήθους της που ομολογουμένως είναι πολύ μικρό.

"Πάντα επεμβαίνουν στο στήθος μου. Θυμώνω μόνο όταν τα κάνουν πεσμένα", ομολόγησε με πολύ χιούμορ η Νάιτλι και απευθυνόμενη στους υπεύθυνους των φωτογραφιών στα περιοδικά έδωσε τις οδηγίες της: "Αν είναι να μου δώσετε φανταστικά στήθη, κάντε τα τουλάχιστον να κοιτάζουν προς τα πάνω…".

Ζ. Κ.