Ριάνα: Στο σπίτι o άντρας είναι ο αφέντης

13.11.2012
Το ότι η διάσημη τραγουδίστρια γδύθηκε στον φακό δεν είναι κανένα ιδιαίτερο νέο! Το κάνει συχνά. Αυτή τη φορά όμως και τα λεγόμενά της ήταν το ίδιο αποκαλυπτικά.

Η Ριάνα (Rihanna) πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε για το εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού "GQ" σε μια ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα φωτογράφηση, κρατώντας μόνο ένα δερμάτινο τζάκετ και τα… τατουάζ της.

Όμως και η συνέντευξη που παραχώρησε για το εντιτόριαλ το είχε το ζουμάκι της!

Ο δημοσιογράφος τη ρωτά "τι είναι αυτό που την ανάβει" και η 24χρονη τραγουδίστρια απαντά ότι σε μια σχέση θέλει τον άντρα να έχει το πάνω χέρι.

"Μου αρέσει να νιώθω γυναίκα", ομολογεί η Ριάνα εξηγώντας ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή σε κάθε άλλο τομέα της ζωής της είναι εκείνη που έχει τον έλεγχο. Έτσι, στις σχέσης της απολαμβάνει να στέκεται ένα βήμα πίσω και να αφήνει στον άντρα να έχει τον πρώτο λόγο.

"Θα μπορούσα πολύ εύκολα να είμαι εγώ η κυρίαρχη, αλλά γενικά θα προτιμούσα… Πώς να το πω αυτό χωρίς να λογοκριθεί;", αστειεύτηκε η Ριάνα ψάχνοντας να βρει τον κατάλληλο τρόπο να εξηγήσει αυτό που νιώθει χωρίς να κριθεί ακατάλληλο δι' ανηλίκους!

"Ο έρωτας σε πηγαίνει σε μέρη που δεν θα πήγαινες λογικά, αλλά και πάλι όλοι έχουν τα όριά τους", συνέχισε η σέξι σταρ αλλάζοντας λίγο το τροπάριο, ίσως από φόβο μήπως κάποιος θεωρήσει τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) μέχρι και… αναμενόμενο; Ποιος ξέρει;

Πάντως παρά το ότι οι δύο πρώην εραστές έχουν ξαναβρεθεί και συνεργάζονται στον νέο της δίσκο, η ίδια η Ριάνα πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν και πάλι ζευγάρι και ας "το έπαιζαν" λίγο προς αυτή την κατεύθυνση και οι δύο τον τελευταίο καιρό.

Ζωή Κίττα