Γνωστό ζευγάρι δίνει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του

12.11.2012
«Δεν τελειώνει μία αγάπη με έναν χωρισμό, ένας έρωτας σκοτώνει τον εγωισμό...» άδει ο Σταμάτης Γονίδης και να που το αυτό ισχύει για γνωστό ζευγάρι της showbiz.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Νάνσυ Αλεξιάδη και ο Νίκος Αγούδημος, είπαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους και όπως διαβάζουμε στη Real life, είναι μαζί και ερωτευμένοι! Μάλιστα, το ζευγάρι και σε αυτή νέα φάση, θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εξάλλου, τα προηγούμενα τρία χρόνια που ήταν ζευγάρι, ελάχιστες ήταν οι φορές που τους είχαμε δει σε κοσμικές εκδηλώσεις. Αλεξιάδη και Αγούδημος γνωρίστηκαν το 2009 και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Μάλιστα, μέσα σε λίγους μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Η τραγουδίστρια μετακόμισε στο πατρικό του Αγούδημου στο Λαγονήσι και για δυόμισι χρόνια είχε εγκαταλείψει ακόμη και το τραγούδι για να είναι με τον καλό της.


Ωστόσο, η σχέση τους πέρασε μεγάλη κρίση και το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αλλά επειδή (όπως άδει και ο Γονίδης) ... «μία αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό», είναι πάλι μαζί.