Θα παντρευτεί ο Κλούνεϊ; Απαντά η άγνωστη αδελφή του

09.11.2012
Ας αρχίσουμε από τα βασικά: έχει αδελφή ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney); Ε, ναι λοιπόν. Έχει. Και μάλιστα μεγαλύτερη. Και τώρα αποφάσισε να μιλήσει για τον διάσημο αδελφό της.


Η Αντέλια Ζάιντλερ (Adelia Zeidler) –ή Άντα (Ada) όπως τη φωνάζουν οι φίλοι- είναι έναν χρόνο και τέσσερις μέρες μεγαλύτερη από τον 51χρονο διάσημο γόη και ζει στο Κεντάκι, κοντά στους γονείς τους, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και τα δύο αδέλφια.

Μιλώντας στη New York Daily News, η 'Αντα απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στον Τζορτζ ρίχνοντας έτσι φως και στη μεταξύ τους σχέση.

Η όλη συζήτηση ξεκινά με τις πανταχού παρούσες φήμες που θέλουν τον Κλούνεϊ γκέι. "Όχι, δεν είναι γκέι. Αυτό είναι γελοίο. Εμείς δεν ακούμε πια τέτοια πράγματα", απάντησε η Αντέλια ενώ και στο θέμα του γάμου και της οικογένειας ήταν το ίδιο σαφής και κάθετη.

"Πιστεύω ότι αποφάσισε πως στη ζωή του θα μπορούσε να έχει την καριέρα ή οικογένεια. Σαφώς διάλεξε την ηθοποιία 100% και έπεσε με τα μούτρα", συνέχισε η Άντα τονίζοντας όμως ότι ο αδελφούλης της –τον οποίο παρεμπιπτόντως αδυνατεί να δει ως "σύμβολο του σεξ"- ουδέποτε είχε πρόβλημα στις όμορφες γυναίκες οι οποίες έπεφταν στα πόδια του από παλιά.

"Έβρισκε μια γυναίκα, έμενε λίγο μαζί της και μετά πήγαινε σε άλλη. Είχε χιούμορ και αυτό τους άρεσε πολύ, αλλά πιστεύω ότι ήταν πάντα ειλικρινής μαζί τους", συνεχίζει η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ προσθέτοντας ότι δεν θυμάται ποτέ θυμούς και μαλώματα μεταξύ εκείνου και κάποιου από τα κορίτσια του.

Τώρα αν πιστεύει ότι θα παντρευτεί την τωρινή του αγαπημένη, Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler); "Όχι, θα έλεγα ότι το πιο πιθανό είναι να μην παντρευτούν ποτέ", απαντά η Άντα, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο παράδειγμα που έχει από διάσημους που αρνήθηκαν τον γάμο και μετά άλλαξαν γνώμη είναι ο Γουόρεν Μπίτι (Warren Beatty) ο οποίος "είδε το φως το αληθινό" όταν γνώρισε την Ανέτ Μπένινγκ (Annette Bening).

Σύμφωνα με την αδελφή του, ο Τζορτζ έκανε την επιλογή του πολύ νωρίτερα όταν διάλεξε τη δουλειά. Ξέρει λοιπόν ότι δεν μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος γιατί δεν θα μπορέσει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του. Και για τον ίδιο λόγο, η Ζάιντλερ πιστεύει ότι ο αδελφούλης της δεν θα την κάνει ποτέ θεία.

Όσο για τη μεταξύ τους σχέση; Τα αδέλφια σαφώς αγαπιούνται αλλά έχουν ξεκάθαρα τις δικές τους ζωές.

"Όταν παντρεύτηκε, για παράδειγμα", εξηγεί η Άντα, "εμένα μου το είπε αφού είχε ήδη γίνει ο γάμος", ενώ συμπλήρωσε ότι τόσο εκείνη όσο και τους γονείς τους, δεν τους αγχώνει το αν ο Τζορτζ παντρευτεί κάποια στιγμή ή όχι. Μάλιστα μέχρι που δεν τους νοιάζει κιόλας.

"Οι γονείς μου πιστεύουν ότι το όλο θέμα είναι ξεκάθαρα δική του δουλειά. Έτσι πιστεύουμε όλοι. Ή θα παντρευτεί είτε όχι. Αν όμως έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα… Όχι", ολοκληρώνει η 52χρονη Αντέλια και κλείνει το ζήτημα με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ίδια η Άντα έχει δύο παιδιά και έχοντας χάσει τον σύζυγό της τελείως ξαφνικά το 2004, έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμά τους ψυχή τε και σώματι, ακολουθώντας έναν τρόπο ζωής που δεν έχει σε τίποτα σχέση με αυτή του διάσημου αδελφού της.

Ζ. Κ.