Η Ριάνα στο κλουβί με τις... γυμνές!

08.11.2012
Εντυπωσίασε ακόμη μια φορά η προκλητική τραγουδίστρια, η οποία φαίνεται ότι επηρεάστηκε δεόντως από το σόου στο οποίο συμμετείχε και… μεταλλάχτηκε!


Η Ριάνα (Rihanna) ανέβηκε στη σκηνή του πρόσφατου σόου με τα εσώρουχα της διάσημης φίρμας Victoria's Secret όπου τραγούδησε –φυσικά- ντυμένη ανάλογα.

Η 24χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ξεσήκωσε τα πλήθη, όμως από τον τρόπο με τον οποίο κινούνταν επάνω στην πασαρέλα φανέρωσε άθελά της τον κρυφό της πόθο να είναι και εκείνη μία από τους πανέμορφους Αγγέλους.

Για να μην μιλήσουμε για αυτά που έκανε εκτός σκηνής…

Συγκεκριμένα, όταν πήγε στο καμαρίνι της, η Ριάνα έβγαλε τα ρούχα της, πέταξε το σουτιέν της και φορώντας μόνο τις κάλτσες της, τις ζαρτιέρες και τις μπότες της, ξάπλωσε στον καναπέ και πόζαρε κοιτάζοντας προκλητικά τον φακό.

Και φυσικά στη συνέχεια ανέβασε η ίδια τη φωτογραφία της στο Twitter.

Κατά τα άλλα, η Ριάνα αυτό τον καιρό ετοιμάζει τον νέο της δίσκο όπου, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η ίδια, θα περιλαμβάνεται και ένα ντουέτο με τον Κρις Μπράουν (Chris Brown).

Το εν λόγω τραγούδι, που λέγεται ότι ηχογραφήθηκε πέρσι, έχει τον εύλογο τίτλο "Nobody's business" ("δεν είναι δουλειά κανενός", σε ελεύθερη μετάφραση), με τον οποίο προφανώς οι δύο πρώην (;) εραστές στέλνουν σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Ζωή Κίττα