Φουρέιρα: Μιλάει για το στήθος της & το κέρατο

07.11.2012
Ερωτευμένη και πάλι είναι η Ελένη Φουρέιρα, όπως η ίδια παραδέχτηκε πριν λίγες μέρες στι τηλεοπτικές κάμερες.

Λεπτομέρειες για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά δεν έδωσε και το ίδιο τήρησε και στη συνέντυεξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ. Ωστόσο, τούτη τη φορά η σέξι αοιδός είπε δυο κουβέντες παραπάνω για τον "μυστηριώδη" άντρα.

Αρνήθηκε ας πούμε ότι τον ζηλεύει, διότι της δίνει την ασφάλεια που χρειάζεται....

"Όταν είμαι κάπου, και είμαι καλά, δεν έχω λόγο να ζηλέψω. Συνήθως ζηλεύω όταν έχω κάνει κι εγώ τις βλακείες μου. Κι έχω απατήσει, κι έχω απατηθεί. Το έχω καταλάβει, και το ένστικτο μου δεν πέφτει έξω. Ξέρεις κανέναν που να μην το έχει κάνει; Για μένα, ακόμα κι αν σκεφτείς ότι σου αρέσει κάποιος άλλος, ενώ είσαι σε σχέση, είναι μορφή απάτης. Δεν δικαιολογώ την απιστία, αλλά αν ήξερα ότι δεν γίνεται με την καρδιά και το μυαλό, θα τη συγχωρούσα".

Η Ελένη μίλησε και για το στήθος της και αν σκέφτεται να το μεγαλώσει....

«Όχι. Όταν χρειαστεί, θα φορέσω ενίσχυση ή διπλό σουτιέν, οπότε δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω επέμβαση. Γενικά, φοβάμαι τις πλαστικές. Το διάφραγμα μου είναι στραβό και πρέπει κάποια στιγμή να το φτιάξω, αλλά φοβάμαι. Ούτε τα δόντια μου που είναι στραβά, έχω σκεφτεί να τ΄αλλάξω. Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη και πιστεύω ότι μου ταιριάζει το στήθος που έχω. Αν είχα πιο μεγάλο στήθος, δεν θα ήμουν λίγο πρόστυχη;»